Det blev en vellykket Cape Epic-debut for Sebastian Kienle og Ben Hoffman, der i søndags sluttede i top 25 i Sydafrika. 

Det er ikke på den scene vi er allermest vant til at se tri-stjernerne Sebastian Kienle og Ben Hoffman. Dét på trods, lykkedes det alligevel det tysk-amerikanske makkerpar at køre sig i top 25 i mountainbike-etapeløbet Cape Epic i Sydafrika.

Et mountainbike-etapeløb der i øvrigt er ejet af IRONMAN og hvor Kienle-Hoffman-teamet kørte under navnet IRONMAN FOUNDATION.

Det startede godt ud allerede under prologen, hvor de to triatleter med en placering som nummer 32 overall, kørte sig til et rigtigt fornuftigt udgangspunkt.

Siden prologen har Team Kienle-Hoffman være igennem lidt af hvert, med et par styrt og nogle frygteligt kuperede ruter. Alligevel lykkedes det dem at avancere til en samlet 25. plads overall før målstregen blev nået i Val de Vie i det sydvestlige Sydafrika.

Tri-makkerparrets totale tid blev 28:14:34, hvilket var 2 timer og 44 minutter fra førstepladsen, der blev besat af tjekkiske Jaroslav Kulhavy og amerikanske Howard Grotts.

Set med danske øjne blev Cape Epic i øvrigt et rigtigt interessant race. Udover at danskerteamet Team Velofit Commit blev samlet nummer 11, lykkedes det danske Annika Langvad at køre sig til en overbevisende samlet sejr sammen med hendes amerikanske teamkammerat Kate Courtney.

Det dansk-amerikanske team vandt med mere end 45 minutter til nummer to.

Se den fulde resultatliste her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply