Imens Michelle Vesterby stak af fra sine kvindelige konkurrenter under svømningen i IRONMAN Copenhagen i morges, udspillede der sig et andet scenarie blandt age grouperne, der i værste fald kunne have været endt i en drukneulykke.

En mandlig age groupere, hvis identitet vi ikke kender, måtte nemlig reddes op af vandet efter at både livreddere og tilskuere spottede en livløs herre i vandet ved Amager Strandpark.

Efter manden blev hentet ind til land af én af IRONMANs egne redningsbåde, ankom en ambulance til stedet, hvorefter han blev fragtet til hospitalet. Heldigvis lykkedes det for redningsmandskabet at vække liv i ham, og han meldes nu udenfor kritisk tilstand.

– Vi kan bekræfte, at vi har haft en hændelse ude ved svømningen, og at vi får en person op af vandet, og han bliver bragt til sygehuset, hvor han nu er ved bevidsthed og stabil. Hans kone er hos ham, og vi har støttet dem med vores lægeteam ude ved Amager Strandpark, siger en lettet Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN Danmark, til Ekstra Bladet, hvor han samtidigt er glad for at IRONMANs eget beredskab fungerede.

– Det har kørt som det skulle, og det er positivt.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply