Det har været kendt længe. At når Martin Jensen på lørdag krydser målstregen under VM på langdistance på Fyn, ville det blive hans sidste race som professionel. Men den målstreg kommer ikke til at blive krydset og den professionelle karriere er dermed indstillet dags dato. 

Det skriver Martin Jensen selv i et opslag på sin Facebook-side hertil aften, hvor han også kommer ind på begrundelsen for ikke at stille til start på lørdag.

Det er nemlig den sædvanlige akillesseneskade, der på trods af at have vist gode takter under hele opbygningen, nu er blusset op i en sådan grad, at Martin ikke kan se andre muligheder, end at trække sig fra lørdagens VM-race og dermed også sin professionelle karriere.

Det er selvsagt en vemodig Martin Jensen der ikke kommer til at køre VM på hjemmebanen i Danmark. Men han kan til gengæld se tilbage på en lang karriere, der har budt på adskillige podiepladser og sejre i IRONMAN – og IRONMAN 70.3-konkurrencer verden over, at have været til start som professionel i Kona og have hentet tre VM-medaljer på langdistance.

Den ene medalje i sølv (i Sverige i 2015, hvor han var blot 12 sekunder fra guldet) og de to andre i bronze (i 2008 og 2009 i henholdsvis Holland og Australien).

Derudover vandt Martin også EM-guld på langdistance i 2010.

Du kan læse Martin Jensens fulde opslag herunder (på engelsk):

Her på Pastaparty.dk ønsker vi Martin Jensen held og lykke med det videre liv!

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply