Lørdag aften ramte en stor nyhed dansk triathlon. Michelle Vesterby og ægtemanden Claus “Mucho” Vesterby fra RaceMakers, der bl.a. arrangerer Challenge Herning, annoncerede at de venter barn. 

På datoen for annonceringen af Michelles graviditet, var den danske triatleter 13 uger henne. Men det afholder hende ikke fra at forsøge sig med en direkte Kona-kvalifikation på Cozumel om kun to uger, hvor hun vil være 15 uger henne.

Det skriver TV2.dk.

Det er Michelles jordemoder og læge, der begge har godkendt at danskeren skal køre IRONMAN med henblik på at vinde på den mexicanske triathlon-ø.

– Jeg har både snakket med min læge og med min jordemoder, og de bekræfter begge to, at jeg ikke kan skade barnet ved at dyrke fysisk aktivitet på det niveau. Der er aldrig nogen, der har aborteret ved at dyrke motion, fortæller Michelle Vesterby til TV2.

Graviditeren var planlagt

At Michelle bliver gravid netop nu, er ingen tilfældighed. Overvejelserne har været om hun skulle have barn tidligt, eller om hun skulle vente.

Og nu skulle tiden være.

– Der har selvfølgelig været mange overvejelser, omkring hvornår jeg skulle blive gravid i min karriere. Skulle jeg have gjort det tidligere, eller skulle jeg bare gøre det senere og så sige, at nu var det dét. Men jeg ser faktisk rigtig meget frem til at have det næste kapitel, som bliver at kombinere den her elitesportskarriere, samtidig med at jeg skal være mor, fortæller Michelle, ligeledes til TV2.

På trods af graviditeten er Michelles helt store mål for næste år, fortsat at skulle køre IRONMAN Hawaii.

Læs hele nyheden på TV2s hjemmeside her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply