Lørdagens IRONMAN World Championship var en stor skuffelse for Michelle Vesterby. I sit livs form måtte hun udgå efter cyklingen, da hun under samtlige af de 180 km cykling fra Kailua-Kona til Hawi og tilbage til Kailua-Kona, døjede med opkast. Men nu kan vi meget snart se Vesterby tilbage på startstregen.

Ovenpå lørdagens DNF har hun nemlig besluttet sig for at stille til start i IRONMAN Arizona den 19. november. Det fortæller hun selv i en video til sine fans på Facebook.

– Jeg har besluttet mig for at køre endnu en IRONMAN i år. Så du kommer til at se mig på startstregen i Arizona, i den bedste form nogensinde. Og jeg kan ikke vente med at give jer noget tilbage. Jeg er så taknemmelig for al jeres støtte og alle jeres dejlige beskeder, fortæller Michelle Vesterby i en video, som du kan se i toppen af artiklen.

– Jeg lover jeg kommer tilbage endnu stærkere, hvis det da er muligt. Jeg vil i hvert fald gøre mit allerbedste.

Kender stadig ikke årsagen til problemerne i Kona

Det var ellers i sit livs form, at Michelle Vesterby måtte trække sig ud af Kona med kun et marathon tilbage. En svømning langt under niveau og en efterfølgende 180 km cykeltur med opkast hele vejen, var simpelthen for meget for Vesterby.

Årsagen søger hun stadig efter, uden noget dog ligger helt fast. En masse spildvand fra regnvejret i dagene op til, kunne dog meget vel være årsagen til problemerne.

– Som i ved, har jeg forsøgt at finde en grund til det der skete. For jeg føler, jeg er i mit livs form. Jeg har endnu ikke kunne finde årsagen, men der er en masse personer der har døjet med forgiftning fra vandet, fordi der er en masse spildvand der er rendt fra land og ud i vandet. Så det kan være årsagen til at jeg kastede op hele cykelruten, forklarer Michelle Vesterby i videoen.

IRONMAN Arizona bliver kørt den 19. november, og det bliver Michelle Vesterbys tredje gang i det amerikanske race. Første gang var i 2011 da hun blev 5’er i sin første IRONMAN, imens hun tilbage i 2013 blev 3’er.

Leave a Reply