Den er blevet udskudt en enkelt gang, men nu er den altså landet. Michelle Vesterbys første bogudgivelse Tritræning for kvinder.

Første gang offentligheden for adgang til Tritræning for kvinder, bliver på Michelle Vesterbys bogreception på Hotel Scandic Regina i Herning. Herefter bliver den frigivet til salg i boghandler både online og offline.

I bogen, der i øvrigt er illustreret med masser af billeder, kommer Michelle ind på hvordan man som kvinde opnår den smarteste træning, hvor det ikke er skaderne der skal stoppe dig.

Omdrejningspunket er kort sagt masser af rådgivning i, hvordan du træner svømning, cykling og løb mest effektivt.

Michelle Vesterby fortæller selv at målet med bogen er, at både spirende tri-kvinder og de mere erfarne af samme køn, skal komme til at nyde rejsen og processen frem mod det store tri-mål. Uanset om det er på de lange eller på de korte distancer.

I bogen er der også tips og tricks til at finde glæden og motivationen, når det hele umiddelbart ser allersværest ud. Det er nogle tips og tricks der bunder i Michelles erfaringer fra sit mangeårige liv som pro-triatlet.

Mantraet i bogen er Vesterbys velkendte Keep Smiling, og med dét i baghovedet, får du gode råd om restitution, kost og forberedelse. Og så får du også adgang til en udførlig tri-palør, så du som ny i triathlon nemt og hurtigt kommer ind i triathlonsportens eget sprog.

Tritræning for kvinder af Michelle Vesterby, kan bl.a. købes hos vores samarbejdspartner Triudstyr.dk. Endda til en 50’er billigere end den vejledende udsalgspris. Ellers er den også tilgængelig på Saxo.com og Bog&Ide.

Køb bogen med 50 kroners rabat på Triudstyr.dk her. Eller køb den med 30 kroners rabat på Saxo.com her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply