Det var en meget begejstret og stolt Miki Taagholt der i går forsvarede sin DM-titel i Tri på Tyren ved Bastrup Sø. 

Vil man se en begejstret mand efter at have vundet et dansk mesterskab, så skulle man have set Miki Taagholt i går da han forsvarede sin DM sprint-titel i Tri på Tyren ved Bastrup Sø.

Undervejs var der næsten ikke tvivl om at han ville krydse målstregen i hurtig tid, selvom der på forhånd var lagt i kedlen til en meget spændende dyst i herrefeltet. Taagholt viste sig dog at være alt for de andre, og så vandt han med en solid præstation i alle tre discipliner.

Miki Taagholt: Jeg tænkte den sidder bare lige i skabet

Det var med de solide præstationer i alle tre discipliner at Miki Taagholt i går kunne lade sig hylde som dansk mester i sprint for andet år i træk. Miki havde da også svært ved at få armene ned da vi efterfølgende fangede ham til en kommentar, og vores reporter Maria behøvede næsten ikke sige noget.

Det klarede Miki nemlig fint selv af bare begejstring.

-“Det var helt fantastisk i dag,” fortæller Miki Taagholt meget begejstret til vores reporter Maria kort efter han er kommet i mål.

– “Altså det har kørt hele vejen. Og skal jeg være helt ærlig, så siger jeg hele vejen at jeg vinder i dag. Altså jeg kommer op af vandet og får at vide at jeg er ti sekunder efter Daniel (Bækkegård, red.), og så tænker jeg at den her, den sidder der i dag.”

Med en god svømning hvor Miki sætter tredjehurtigste svømmesplit, sætter han sig på cyklen hvor han virkeligt banker igennem. Miki er heller ikke i tvivl om at det er her han har gjort den store forskel, hvor det kun er übercyklisten Martin Jensen der kører en hurtigere tid.

– “Der var så gode ben hele vejen i dag, jeg var overrasket – jeg holder næsten 390 watt i snit, så jeg sidder og tænker hold da kæft, er det virkeligt rigtigt det her. Det kørte bare skide godt, og jeg tænkte den sidder bare lige i skabet,” fortæller Miki med armene over hovedet af bare berejstring.

– “Det var rimeligt habilt. Og så er det vanvittigt fedt at køre under en time. Det var virkeligt en af de helt store mål, det var at køre under en time. Det er meget hurtigere end sidste år jo. Det var helt vildt,” slutter den meget glade nykårede danske mester på sprintdistancen.

Husk at du kan se mange flere interviews med de danske eliteatleter fra DM Sprint på Tyren på vores YouTube-kanal her.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply