I vinters havde vi travlt med mange ting. Én af dem var at skrive om danske Stine Møllebros topplaceringer i en lang række af stævner i Mellemøsten. Og efter en sommer hjemme i Danmark, er hun nu tilbage i Dubai hvor hun fortsætter sin gode stime. 

Allersenest er det blev til to podieplaceringer i Dubai, hvor hun for en uge siden rendte afsted med en andenplads og i fredags endte med en førsteplads.

Andenpladsen kom i hus i stævnet Jebel Ali Sprint, hvor hun med tiden 1:10:09 over distancen 750-205, kun blev slået af professionelle Deirdre Casey. Andenpladsen var samtidigt i hus i både F30-39 og overall for samtlige kvinder.

Til gengæld blev det til en ganske suveræn sejr i 1. afdeling af 2XU Triathlon Championship Series på den olympiske distance i fredags. Her vandt hun nemlig med næsten ti minutter til nummer to, på trods af at hun undervejs måtte stop op i depoterne og dyppe hovedet i isterninger for at køle kroppen ned i varmen.

I sejrsracet kørte Stine Møllebro i i øvrigt i tiden 2:15:14.

Se resultaterne fra Jebel Ali Sprint her.
Se resultaterne fra 2XU Olympic Triathlon Series her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply