Store navne som Camilla Pedersen og Lucy Charles er begge bekræftet til start i IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør til juni. Og nu bekræfter sidste års Kona-8’er, Patrik Nilsson, også sin deltagelse i Helsingør. 

Forventningerne til svenske Patrik Nilsson var store op til IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør sidste år. Men det endte med at blive lidt af en fuser.

En defekt satte nemlig den hurtige svensker ud af spillet, og så var der ellers kun én vej. At nå hjem i målområdet hurtigst muligt og blive klar til den fulde distance i Frankfurt kun et par uger senere.

Tilbage igen i år

Men når det den 17. juni går løs igen i år i Helsingør, er Patrik Nilsson endnu engang til start. Rygterne har svirret længe om at Patrik kommer tilbage for at jagte EM-guld, og derfor tog vi kontakt til den dansk-bosatte svensker for at få bekræftet rygterne.

Og bekræftet rygterne, det gjorde han. I hvert fald delvist.

– Haha, njooo…. Jeg stiller i hvert fald til start. Og målet er at fuldføre løbet, griner Patrik Nilsson ironisk, med tanke på sidste år.

Racevægten har indfundet sig

Mon ikke Patrik Nilsson nok skal være at finde blandt de allerhurtigste pro-herrer i Helsingør til juni? Efter sin defekt sidste år, lykkedes det ham i hvert fald at blive 3’er i IRONMAN European Championship i Frankfurt og 8’er i IRONMAN World Championship på Hawaii.

Og racevægten, den har allerede indfundet sig et godt stykke tid inden sæsonen starter. Dog ikke på den allerheldigste måde.

– Jeg er allerede nået helt ned på min raceweight, efter fem dages mavesyge, slutter Patrik Nilsson grinende.

IRONMAN 70.3 European Championship 2018 køres i Helsingør den 17. juni.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply