Som en del af Mærk Næstved Kanal Triathlon blev der i dag kørt DM på den olympiske distance for age groupere. 102 herrer og 36 kvinder var til start, og det var Pelle Grønberg og Marie Brandt Schultz der sikrede sig dette års DM-titel på distancen.

Pelle Grønberg (Ganløse Tri-Center) nappede DM-titlen foran Malthe Friis-Olsen (KTK86) og Nis Lind (Esbjerg Tri & Multisport), hvor det særligt var en kombination af en stærk cykling og ligeså stærkt løb der grundlagde sejren.

Malthe Friis-Olsen var ellers første mand oppe af vandet, hvor Grønberg kom op et godt stykke efter – men ved at hente to minutter på cyklen og derefter to minutter mere på løbet, var det nok til at bringe Pelle Grønberg over målstregen som første mand i tiden 2:03:02

Lidt over ét minut skulle der gå før Malthe Friis-Olsen nåede målstregen som nummer to, imens der skulle gå yderligere to minutter før Nis Lind rundede podiet af til en bronzemedalje.

En lidt mere klar sejr blev det til Marie Brandt Schultz (Hareskovens Triathlon Klub) i kvindernes race, da hun henviste Trine Boye Larsen (Tri4) og Signe Graver Larsen (Herlev Tri & Motion) til sølv- og bronzemedaljerne.

Også Marie var kommet et godt stykke bagud på svømningen, men med en cykling der var en anelse hurtigere end konkurrenterne og et afsluttende løb der var kvindernes suverænt hurtigste tid, var der ikke noget de øvrige kvinder kunne stille op.

Marie Brandt Schultz vinder dermed DM-titlen på den olympiske distance i tiden 2:16:33, imens Trine Boye Larsen vinder sølv 2,5 minut efter og Signe Graver Larsen bronze yderligere et halvt minut efter.

Resultater DM på OL-distancen for age groupere 2017

Herrer

1 Pelle Grønberg, Ganløse Tri-Center, 2:03:02
2 Malthe Friis-Olsen, KTK86, 2:04:12
3 Nis Lind, Esbjerg Tri & Motion, 2:06:11
4 Rene Bøge, Tri4, 2:06:26
5 Asbjørn Riis, KTK86, 2:09:29

Kvinder

1 Marie Brandt Schultz, Hareskovens Triathlon Klub, 2:16:33
2 Trine Boye Larsen, Tri4, 2:18:57
3 Signe Graver Larsen, Herlev Tri & Motion, 2:19:17
4 Sasja Haislund Vinther, Tri4, 2:21:33
5 Cecilie Mathorne, DTRIF EP Medlem, 2:23:30

Alle resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply