Det er aldrig sket før, men når IRONMAN World Championship skydes i gang den 14. oktober, bliver det med ikke mindre end fire danske pro-kvinder på startstregen. Det står klart, efter at Tine Holst her til aften har offentliggjort den officielle invitation fra IRONMAN på sin Facebook-side. 

Det har ellers været en spændende måned for Tine Holst, der efter ikke at have haft point nok til at kvalificere sig i det såkaldte juli cut-off, måtte vente knap en måned i længsel og håbe på at hendes 4296 point var nok.

Som du kan læse i dette interview, så var strategien nemlig at hun efter sin andenplads i IRONMAN Switzerland, ville tage en lille pause for ikke at køre sig selv træt med endnu en IRONMAN for at skaffe flere point, i fald at kvalifikationen skulle være i hus.

Den strategi var derfor nok meget god, for det viste sig altså her til aften med både IRONMAN Copenhagen og IRONMAN Mont Tremblant overstået, at de 4296 point var nok til at skaffe hende én af de sidste syv tilgængelige pladser i kvindernes pro-felt.

Med mere friske ben i dette års IRONMAN World Championship, bliver det dermed spændende om Tine kan forbedre sin 21. plads på lavaøen fra sidste år.

Tine Holsts egne ord om den vellykkede kvalifikation taler dermed også for sig selv. I en kort besked til Pastaparty.dk, skriver hun nemlig blandt andet;

– Det er super fedt! #dontstopbelieving’.

– Jeg er meget glad for at mine præstationer over det sidste år har gjort at jeg er på startlisten til VM Hawaii igen i år.

Udover Tine Holst finder vi også Michelle Vesterby, Camilla Pedersen og Maja Stage Nielsen på startlisten til oktober, imens ingen danske herrer i år formåede at kvalificere sig i pro-feltet.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply