Der er gang i stjernetilstrømningen til de store danske stævner i den kommende sæson. For en uge siden, kunne vi her på Pastaparty.dk skrive, at Helle Frederiksen kommer hjem til Danmark for første gang i flere år. I går kunne vi skrive, at en af verdens bedste cross-triatleter kommer til Xterra Møns Klint, og nu kan vi så skrive, at sidste års vinder af Challenge Billund-Herning på den halve jernmand, Andreas Dreitz, vender tilbage til Danmark for at jagte EM-guld.

Andreas Dreitz kommer retur til Danmark

Det er i et ret kryptisk, men alligevel afslørende, Facebook-opslag, at Challenge Danmark i går kunne afsløre, at tyske Andreas Dreitz vender tilbage til Danmark i den kommende sæson.

Som du kan se herunder, er det et meget sløret billede, men der er vist ingen tvivl om, at med den lyseblå dragt, kan det kun være sidste års vinder på den halve jernmand, der er tale om.

Sejrede sidste år foran Henrik Hyldelund

Da Andreas Dreitz sidste år vandt Challenge Billund-Herning på den halve jernmand, var det i tiden 3:49:17, hvilket var fem minutter hurtigere end danske Henrik Hyldelund, der blev nummer to.

Andreas Dreitz må derfor absolut siges, at være blandt topkandidaterne til, at løbe med EM-guldet hos herrerne i Herning den 10. juni. Også selvom det ventes, at der stiller flere utroligt stærke navne op – men med Dreitz’ CV, med efterhånden en hel del sejre på distancen, bliver han nok én af dem, der bliver utroligt svær at slå.

Alene sidste år, blev det til fem sejre på distancen, imens han svømmede, cyklede og løb sig til to andenpladser. Kan han fortsætte med samme styrke i 2017, er der i hvert fald ingen tvivl om, at han bliver uhyggeligt farlig at konkurrere imod.

Henrik Hyldelund, der jo som skrevet blev slået af Andreas Dreitz i Challenge Billund-Herning sidste år, annoncerede i øvrigt for et par måneder siden, at han har indstillet sin professionelle karriere. Læs mere om dét her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply