2017 har budt på en fantastisk sæson for unge Sif Bendix Madsen. Og i går aftes, blev det hele så krydret med en kåring som Årets Idrætstalent 2017 i København.

En samlet sejr i DM Serien inklusiv to afdelingssejre, et europamesterskab i Mixed Relay, en sejr i Europa Cup’en i Holten, en sølvmedalje ved EM for juniorer, en nordisk sølvmedalje og en DM-sølvmedalje i non-draft sprint.

Læg dertil også de øvrige resultater Sif Bendix Madsen har præsteret alene i 2017.

Og det har så nu givet hende titlen som Årets Idrætstalent 2017 i København, hvor hun var oppe imod tre øvrige nominerede, som har haft ligeså stærke resultater i hver deres sportsgren.

Oppe imod et stærkt felt

De i alt fire nominerede til prisen var Jonas Winterberg-Poulsen (fægtning), Josefine B. Pedersen (svømning), William Claes Devantier (atletik) og Sif Bendix Madsen. Og det var jo altså sidstnævnte der løb med prisen.

Forud for prisuddelingen havde Sif da også vist stor begejstring, alene for bare at være nomineret;

– (Det) er ret vildt. København er jo sådan en kæmpe by med mange forskellige sportsudøvere, der er vildt gode. Så jeg synes, det er ret stort at være nomineret bare til prisen og være blandt de sidste tilbage. Jeg fik det at vide gennem min træner, og der blev jeg rigtig glad, har Sif Bendix Madsen fortalt til Team Copenhagen forud for prisuddelingen.

Kåring gav legat på 10.000 kroner

Udover æren af prisen som Årets Idrætstalent 2017, fulgte der også en (tæt på) kontant gave med. Ved prisuddelingen fik Sif Bendix Madsen nemlig overrakt et legat på 10.000 kroner.

De 10.000 kroner er øremærket til et træningsophold i udlandet.

Årets Idrætstalent i København uddeles én gang årligt som en del af Danmarksmesterfesten på Københavns Rådhus. For at komme i betragtning til prisen som Årets Idrætstalent, skal en udøver have gjort sig særligt bemærket i det forgangne år.

Noget man med Sifs resultater, vel nok må sige at hun har gjort.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply