Det vakte stor og glædelig opsigt i age group-miljøerne over hele verden, da Zwift og Specialized offentligt søgte atleter til deres nye Specialized Zwift Academy Team. Nu er de fire heldige age group-triatleter fundet. 

Og set med danske øjne, er det ikke den mest fantastiske nyhed der er kommet ud. Der er nemlig ingen danskere blandt de fire age group-triatleter, der som minimum gennem denne sæson, kommer til at køre på Specialized-cykler og få coaching, råd og vejledning fra selveste Tim Don og Lucy Charles.

Flere tusinde ansøgninger

Målet for Specialized Zwift Academy Team, er at stå med fire age group-atleter på podiet i Kona til oktober. Og med flere tusinde ansøgninger fra alverdens lande, har det været en lang proces at udvælge de fire age group-triatleter.

– Der var tusinder af ansøgninger til Specialized Zwift Academy og det har været nogle meget imponerende atleter der har søgt. Selve udvælgningen af været en svær opgave, men jeg føler mig sikker på at vi nu har samlet fire triatleter, der er i stand til at stå på podiet i Kona. Jeg ser nu bare frem til at møde dem og hjælpe dem med at opnå deres drømme, udtaler Tim Don i en pressemeddelelse.

En amerikaner, en brite, en belgier og en tysker

Men hvem er det så der kommer til at blive en del af Specialized Zwift Academy Team i år? Det er såmænd en amerikaner, en brite, en belgier og en tysker.

  • Rachael Norfleet, USA
  • Geert Janssens, Belgien
  • Golo Philippe Röhrken, Tyskland
  • Bex Rimmington, Storbritannien

Får stillet masser af udstyr til rådighed

Udover råd, vejledning og coaching fra Tim Don og Lucy Charles, kan de fire age group-triatleter se frem til at træne og konkurrere med noget af verdens bedste udstyr.

Således stiller Zwift både et Smart-løbebånd og en Smart-hometrainer til rådighed, imens Specialized stiller med en komplet S-Works udstyrspakke. En udstyrspakke der bl.a. består af en S-Works cykel, S-Works sko og S-Works hjelm.

Og så bliver alle fire triatleter også fløjet til Specializeds hovedkvarter, for at komme en tur i vindtunnel med henblik på aerooptimering, ligesom hver af de fire atleter får stillet 1500 dollars til rådighed, til at dække deres udgifter i forbindelse med Kona-kvalifikation og rejsen til selve Kona.

Du kan læse mere om Specialized Zwift Academy Team her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply