Feltet til Island House Invitational Triathlon 2017 er fyldt med olympiske triatleter og multisport verdensmestere. Det viser den officielle startliste, der netop er blevet offentliggjort af arrangørerne.

Racet der foregår på Bahamas, tilbyder et show med et mix af både kortdistance og langdistancetriatleter, der konkurrerer over to dage. Tre forskellige etaper skal gennemføres, hvor der efter sidste etape, skal fordeles 500.000 dollars i den samlede præmiepulje til de hurtigste over de to dage.

Dette års race køres den 17. og 18. november.

Sidste år var Helle Frederiksen i øvrigt med. Hverken hun eller nogen anden dansker, stiller dog til start i år.

Kvindernes felt

Helt i spidsen i kvindernes felt, finder vi den nu dobbelte ITU verdensmester og tredobbelte XTERRA verdensmester Flora Duffy. I tidligere år er Duffy sluttet som 3’er og 2’er, så hendes øjne må udelukkende være målrettet efter kun én ting i dette års udgave; det øverste podietrin.

Duffy kommer til at møde hård modstand fra kortdistance-konkurrenterne Katie Zaferes, Andrea Hewitt, Ashleigh Gentle, Sarah True og Rachel Klamer.

Fra non-draft triathlon, finder vi den stærke brite Emma Pallant, der så sent som for kun et par uger siden, hev en sølvmedalje hjem i IRONMAN 70.3 World Championship. Det bliver Pallants første gang i Island House Invitational Triathlon.

Hun kan muligvis komme til at søge sparring hos sine langdistance-konkurrenter Holly Lawrence og Leanda Cave, der begge har været der før og vender tilbage igen i år.

Kvindernes startliste

Leanda Cave, Storbritannien
Sarah Crowley, Australien
Flora Duffy, Bermuda
Ashleigh Gentle, Australien
Lauren Goss, USA
Andrea Hewitt, New Zealand
Rachel Joyce, Storbritannien
Kirsten Kasper, USA
Alicia Kaye, USA
Rachel Klamer, Holland
Holly Lawrence, Storbritannien
Emma Pallant, Storbritannien
Ellie Salthouse, Australien
Sarah True, USA
Katie Zaferes, USA

Herrernes felt

I herrernes felt, ser vi sidste års vinder Richard Murray tilbage på paradisøen. Det bliver tredje gang sydafrikaneren stiller til start. Han får blandt andet følgeskab af ITU-kollegaerne Mario Mola, Henri Schoeman og Vincent Luis.

I spidsten for langdistancetriatleterne, finder vi Sebastian Kienle, der får følgeskab af Ben Hoffman, Tim Don og Josh Amberger.

Herrernes startliste

Josh Amberger, Australien
Sam Appleton, Australien
Terenzo Bozzone, New Zealand
Tim Don, Storbritannien
Cam Dye, USA
Leon Griffin, Australien
Ben Hoffman, USA
Ben Kanute, USA
Sebastian Kienle, Tyskland
Eric Lagerstrom, USA
Vincent Luis, Frankrig
Mario Mola, Spanien
Richard Murray, Sydafrika
Aaron Royle, Australien
Henri Schoeman, Sydafrika

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply