I det fineste vejr, blev der i dag konkurreret på den halve ironman-distance i Alssundman i Sønderborg, hvor Sune Steiniche Kjær og Katrine Brock kunne stille sig øverst på podiet. 

Det er kun anden gang nogensinde at der i dag blev kørt Alssundman i Sønderborg, hvor knap 200 atleter konkurrerede over den halve ironman-distance.

I herrernes race skulle det vise sig at blive et tæt løb blandt de allerhurtigste atleter, da der i T2 ikke var mere end et par minutter der adskilte top tre med kun et halvmarathon tilbage.

Sune Steiniche Kjær (Silkeborg Motion/Tri-Klub) viste dog at han var klar til det afsluttende løb med racets stærkeste løbeben, og så var der ikke så meget at stille op for de øvrige topkandidater. Sune Steiniche Kjær blev dermed herrernes vinder af dette års Alssundman, imens Marc Støchkel (Odense Triathlon Klub) og Nis Lind (Esbjerg Tri & Multisport) blev henvist til anden- og tredjepladsen henholdsvis tre og fire minutter efter Steiniche Kjær.

I kvindernes race var Katrine Brock (STK 90) derimod fuldstændigt suveræn, da hun efter at have forladt vandet som 2’er, hurtigt tog føringen på cyklen hvorefter konkurrenterne først fik hende at se igen på målstregen.

Fra Brock krydsede målstregen til Victoria Best (TriVelos Flensburg) fulgte trop på andenpladsen, skulle der ikke gå hele 19 minutter og så skulle der også lige gå yderligere otte minutter før Kathrine Korsager Larsen (triumf) rundede kvindernes podie af.

Resultater Alssundman 2017

Herrer

1 Sune Steiniche Kjær, Silkeborg Motion/Tri-Klub, 4:12:29
2 Marc Støchkel, Odense Triathlon Klub, 4:15:33
3 Nis Lind, Esbjerg Tri & Multisport, 4:16:30
4 Frederik Mejlby, Tri4, 4:19:54
5 Jacob Aagaard Ernst, Odense Triathlon Klub, 4:23:58

Kvinder

1 Katrine Brock, STK 90, 4:42:59
2 Victoria Best, TriVelos Flensburg, 5:02:10
3 Kathrine Korsager Larsen, triumf, 5:10:36
4 Mia Kronberg Christensen, Haderslev Tri 2000, 5:20:59
5 Lotte Nielsen-Man, 5:30:54

Alle resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply