Super League Triathlon har annonceret en udrulning af dets nye Qualifier Series. Det sker samtidigt med annonceringen af Super League Penticton den 17.-19. august 2018. Qualifier Series kommer til at fungere som en kvalifikationsserie, hvor de bedste sikrer sig deltagelse i Super Leagues Championship Series.

Det fortæller Chris McCormack i en pressemeddelelse, hvor han også fortæller at den nye kvalifikationsserie kommer til at foregå på forskellige lokationer over hele verden.

– Vores Championship Series har 25 af de bedste herrer og 25 af de bedste kvinder, til at konkurrer i vores stævner over hele jordkloden i jagten på store præmiepenge. Vi har ønsket at skabe et system, hvor vi kan sluse nye talenter ind i vores eksisterende struktur og dermed sikre at vi har de allerbedste atleter med i mesterskabsserien, fortæller Chris McCormack i en pressemeddelelse.

Ved slutningen af hver sæson i mesterskabsserien, sikrer top ti hos både herrerne og kvinderne sig en kontrakt med Super League Triathlon for det efterfølgende år. Kontrakten indebærer fuld dækning af alle udgifter forbundet med deltagelsen i mesterskabsseriens events. De resterende 15 atleter vil til gengæld være nødt til at køre med i kvalifikationsserien, hvis de vil sikre sig en kontrakt til næste sæson.

Super League Qualifier Series kommer til gengæld til at tilbyde 10 kontrakter og fem wildcards til Championship Series i det efterfølgende år.

– Super League Penticton bliver ét af de disse kvalifikationsevents, der giver mulighed for at disse atleter og andre professionelle kan kvalificere sig til det efterfølgende års Championship Series, udtaler McCormack.

Super League Penticton Qualifier kommer til at tilbyde en mindre præmiepulje. Dog efter samme princip som i mesterskabsserien, hvor der gives præmiepenge for bl.a. etapesejre og særlige udemærkelser.

Som en tilføjelse, vil top fire hos både herrerne og kvinderne, sikre sig en gylden billet til 2019-udgaven af Super League Championship Series.

Den gyldne billet giver atleterne adgang til bl.a. at vælge deres eget racenummer, modtage medietræning, tilbyder masser af professionelt grafisk materiale med dem selv og attraktive lønninger. Samtidigt vil disse atleter også få dækket samtlige udgifter i forbindelse med deltagelsen i mesterskabsserien.

– Kvalifikationsprocessen kommer til at involvere flere dage med konkurrence. Alt sammen i samme format, der bliver brugt i Championship Series, slutter Chris McCormack.

 

 

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply