Zwift og Specialized er gået sammen om at støtte et age group-team. Teamet kommer til at gå under navnet the Specialized Zwift Academy Triathlon Team, og teamets age group-atleter kommer til at få Tim Don og Lucy Charles som mentorer.

Fire age group-triatleter med sejrsvisioner, vil blive valgt til at blive en del af the Specialized Zwift Academy Triathlon Team. Og ifølge de to verdenskendte brands, kommer atleterne til at modtage ‘den bedste støttepakke af samtlige amatørteams i triathlon’, hvilket inkluderer brugen af smarte hometrainere og løbebånd, vindtunneltests og Retul-bikefitting.

Derudover kommer atleterne også til at modtage en komplet S-Works pakke inklusiv:

  • Specialized S-Works Shiv-cykel
  • Specialized  S-Works 7-cykelsko
  • Specialized  S-Works Evade-cykelhjelm
  • Specialized konkurrencetøj

Og hvis det ikke var nok, kommer atleterne også til at modtage coaching fra et team med Tim Don i spidsen, ligesom atleterne også kommer til at modtage råd og vejledning fra britiske Lucy Charles.

Tim Don satte sidste år verdens hurtigste tid på den fulde distance (dog kun i IRONMAN-regi, så Jan Frodeno er stadig officiel verdensrekordindehaver) i IRONMAN Brazil. Og så blev Lucy Charles sidste år 2’er i IRONMAN World Championship i sin Kona-debut.

Med både verdensklasseudstyr og coaching på plads, venter der også økonomisk støtte fra Zwift. Hver atlet kan dermed også se frem til en støtte på op til 1.500 amerikanske dollars til at dække startgebyret til et kvalifikationsevent til Kona, samt startgebyret, flybilletter og ophold under IRONMAN World Championship på Hawaii.

Ser du dig selv som en oplagt kandidat til teamet, er ansøgningerne åbne gennem Zwifts hjemmeside indtil den 18. marts. Herefter vil Specialized og Zwift finde de fire atleter der skal være en del af teamet.

Leave a Reply