Der var i går intens dyst om placeringerne i Munkebo Multiman, hvor Thea Loft Hansen og Sune Steiniche Kjær endte som vindere hos henholdsvis kvinderne og herrerne.

Der blev i går kørt Munkebo Multiman, hvor 107 triatleter dystede om sejren i det skønne danske forårsvejr. Distancen lød på 500 meter svømning, 15 kilometer cykling og 5 kilometer løb, hvor Thea Loft Hansen og Sune Steiniche Kjær var de hurtigste hos henholdsvis kvinderne og herrerne.

Sune Steiniche Kjær hurtigst foran Christoffer Heick og Brian Østergaard hos herrerne

I herrernes race var det Sune Steiniche Kjær (Silkeborg Motion/Tri) der var den hurtigste foran Christoffer Heick (Odense Triathlon Klub) og Brian Østergaard (Kerteminde Tri).

Det var ellers Martin Simonsen der havde lagt sig i spidsen under de 500 meter svømning, hvor han fik opbygget et nydeligt forspring på 24 sekunder til den senere vinder Sune Steiniche Kjær der svømmede i næsthurtigste tid.

Ingen kunne dog hamle op med Kjærs fart på cyklen, så ved ankomsten til T2 var han et par minutter foran de nærmeste konkurrenter. Derefter slutter Kjær løbet af med at løbe i hurtigste tid, der altså gjorde, at han kunne krydse målstregen som herrernes vinder.

Nummer to blev Christoffer Heick der brugte omkring 2:40 mere end Kjær på at tilbagelægge den samlede distance, imens herrernes nummer tre blev Brian Østergaard der brugte yderligere tre minutter på at komme i mål.

Thea Loft Hansen vandt foran Laila Ladefoged og Anja Klestrup Hansen hos kvinderne

Heller ikke hos kvinderne skulle der være meget tvivl om hvem der vandt, da Thea Loft Hansen (Amager Triathlon Klub) vandt med mere end et minut til Laila Ladefoged (Odense Triathlon Klub) der blev kvindernes nummer to.

Ladefoged var ellers den hurtigste svømmer, og også på cyklen var der nogenlunde stilstand mellem de to der på løbet skulle konkurrere om sejren. Thea Toft Hansen havde dog markant bedre løbeben end Lagefoged på de afsluttende fem kilometer løb, og kunne dermed krydse målstregen som vinder i kvindernes race.

Knap halvandet minuts tid efter Toft Hansen havde krydset målstregen, kom Laila Ladefoged i mål på andenpladsen, imens Anja Klestrup Hansen (Svendborg Triathlon Klub) kun var 11 sekunder efter fra at overtage Lagefogeds andenplads. Det blev dog i sidste ende til en tredjeplads til Klestrup Hansen.

Resultater Munkebo Multiman 2017

Herrernes resultater

1 Sune Steiniche Kjær, 0:47:57
2 Christoffer Heick, 0:51:34
3 Brian Østergaard, 0:54:45
4 Martin Simonsen, 0:57:18
5 Johnny Nielsen, 0:57:38

Kvinderes resultater

1 Thea Toft Hansen, 1:03:19
2 Laila Ladefoged, 1:04:40
3 Anja Klestrup Hansen, 1:04:51
4 Majbrith Christensen, 1:05:15
5 Lene Kolle Fenger, 1:07:01

Alle resultater fra Munkebo Multiman 2017 kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply