Selvom man er triatlet, kan man godt bide skeer med de absolut bedste i en af trisportens isolerede sportsgrene. Det bliver af og til bevist. Og i dag, var absolut én af de dage.

Ved de officielle danske mesterskaber i 10 km landevejsløb i Middelfart tidligere i dag, lykkedes det nemlig den unge Thor Bendix Madsen (KTK86) at hente en fornem DM-guldmedalje i herrernes juniorklasse.

Og det var en ganske suveræn guldmedalje i tiden 31:55, som Thor fik løbet sig til.

På målstregen var han nemlig 50 sekunder hurtigere end dagens nummer to, den rendyrkede løber Alexander Seidler Nielsen (Hvidovre AM). Yderligere lidt over to minutter senere, blev juniorpodiet endda også rundet af af en triatlet.

Nummer tre blev nemlig Rødekro Tri-drengen Alexander Pryds, der kom i mål i tiden 34:38.

Også flotte tri-resultater i U23

Det blev ganske vist ikke til tri-medaljer i de øvrige DM-klasser. Til gengæld var det ganske tæt på i herrernes U23-klasse, hvor elitetriatleten Daniel Bækkegård (Ganløse Tri-Center) blev nummer fire, kun 6 sekunder fra en bronzemedalje.

Det gjorde han i tiden 32:23.

Og lige efter Bækkegård, kom der mere eller mindre en hel flok triatleter ind. 17 sekunder senere krydser Nicklas Nygaard (KTK86) nemlig stregen som nummer fem, imens der skulle gå yderligere 50 sekunder, før Magnus Elbæk Ditlev (Bagsværd Atletik Club) kom i mål som nummer seks.

Nummer syv i U23-klassen blev Asbjørn Riis (KTK86) og nummer otte blev Oliver Martinussen (Kolding KFUM Atletik & Motion). Sidstnævnte er triatlet for klubben Kolding Triathlon Klub.

Kasper Laumann Hartlev nummer 11 i elitefeltet

Udover de flotte tri-resultater i junior- og U23-klasserne, var det også tæt på en top ti-placering til endnu en multisportsudøver.

Duatleten Kasper Laumann Harlev blev nemlig nummer 11 i eliteklassen, hvor han med tiden 31:01, kun manglede seks sekunder for at gå i top ti og 43 sekunder for at kunne hænge en bronzemedalje om halsen.

Dagens absolut hurtigste triatlet, blev Kristian Munk Nielsen (Ganløse Tri-Center), der kom i mål som nummer 22 overall. Det gjorde han i tiden 31:30, kun otte sekunder foran endnu en triatlet, Simon Jørn Hansen.

Alle resultater fra DM i 10 km landevejsløb 2018, kan ses her.

Leave a Reply