Det er ikke mere end en uge siden det blev officielt at Tine Holst for andet år i træk havde kvalificeret sig til IRONMAN World Championship i Kailua-Kona, Hawaii. Men glæden varede ikke længe, for her til morgen kunne hun meddele at hun havde brækket sit kraveben.

Det skriver hendes kæreste Christian på Tines Facebook-side.

Det er under et træningspas på sin cykel i går aftes, at Tine Holst måtte en tur i asfalten og dermed pådraget sig et brud på hendes højre kraveben. Hun bliver lige nu opereret, hvorefter hun vil melde mere ud.

Umiddelbart tyder det ikke på at der er sket mere end det brækkede kraveben, men det store spørgsmål er om danskeren tur Kona nu kommer i fare. Vi har tidligere set professionelle triatleter stille til start på Hawaii efter at have haft brækket arme og kraveben, men med kun halvanden måned til start, ser det ifølge vores vurdering ikke lyst ud.

Rasmus Henning lykkedes dog med at stille til start med en brækket hånd for nogle år tilbage, ligesom også luxemburgske Dirk Bockel har været til start med en brækket finger.

Én ting er dog en hånd eller en finger, noget helt andet er altså et kraveben.

Vi opdaterer naturligvis så snart der er nyt om Tines situation. Indtil da, ønsker vi Tine Holst en god bedring.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply