Professionelle Tine Holst må en tur under kniven igen. Det er en realitet, efter der er opstået komplikationer som eftervirkninger fra den oprindelige operation for kun en uge siden.

Hvilke komplikationer det specifikt drejer sig om, melder historien ikke noget om. Realiteten er blot, at hun efter at have brækket sit kraveben under et cykelstyrt i sidste uge, og umiddelbart derefter undergået en operation, nu endnu engang må under kniven.

Det skriver hun selv i et opslag på sin Facebook-side.

I samme opslag skriver hun at det primære fokus i det næste stykke tid, bliver masser af hvile, restitution og tålmodighed. Her oplyser hun i øvrigt også at operationen kommer til at foregå i morgen.

Det spinkle håb der har været på at Tine Holst nok skulle nå at blive klar til Kona om kun en måned, synes dermed nu forsvindende lille. For ikke at sige helt håbløs. Også selvom Tines motto er Don’t stop believing.

Her på Pastaparty.dk ønsker vi Tine Holst al mulig held og lykke med operationen.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply