Det var en lykkens dag for Tine Holst, da hun for kun tre uger siden kunne meddele, at hun officielt havde kvalificeret sig til Kona. Men lykken varede kort. Kun lidt over en uge senere, styrtede hun nemlig på sin cykel og brækkede kravebenet.

Umiddelbart efter røg Tine Holst på operationsbordet, og så så det altså ikke positivt ud for hendes muligheder for at stille til start på Hawaii.

Tine klamrede sig dog ved håbet om at hun kunne nå at blive klar. Træningen var genoptaget og hun var selv positiv overfor sine muligheder. Men så måtte hun en tur på operationsbordet igen, hvor hun nu har fået den endelige dom af lægerne;

Hun kommer ikke til start på Hawaii. Og samtidigt må hun også melde sig ude resten af sæsonen.

Lægerne har nemlig på det kraftigste anbefalet hende ikke at bruge sin højre arm i to uger. Og hvad værre er, skal hun også gerne holde sig fra at lægge pres på armen i yderligere fire uger.

Alt sammen har hun selv offentliggjort på sin Facebook-side, hvor hun også takker sine venner, sin familie og sine fans for støtten og opbakningen. Opslaget kan du se herunder.

Vi ønsker Tine Holst en hurtig og smertefri recovery!

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply