Har du også ofte bandet og svovlet over ikke at kunne følge liveresultater fra Ironman-stævnerne på Ironmans hjemmeside? Så er der nu godt nyt. Ironman har nemlig fået designet en helt ny mobil platform fra bunden, og det gør, at det nu bliver muligt, at følge de mange atleter live fra din mobiltelefon.

Nyt samarbejde har givet ny mobil platform

Problemet har været kendt længe, og af en kæmpe organisation som Ironman, må det siges virkeligt at være på tide. Det er et nyligt samarbejde mellem Ironman og webudviklings-bureauet Omnigon, som nu – heldigvis – gør det muligt for alle mobile triathlon-fans, at følge liveresultaterne fra samtlige Ironman-stævner over hele verden.

Tidligere er man, når man har forsøgt at tilgå live-resultaterne på Ironmans hjemmeside, blevet mødt af en side, hvor der står, at siden ikke er tilgængelig på mobiltelefoner. Man har derfor været nødsaget til, at følge stævnerne fra computeren, og det har ikke altid været lige praktisk, hvis man gerne ville følge med på farten.

Glæde hos Ironman-koncernen

Det er dog ikke kun live-resultaterne, der er blevet rettet op på. Generelt er det hele Ironmans hjemmeside, som er blevet opdateret til de mobile platforme, og mobilbrugerne over hele verden, vil dermed fremover have meget nemmere ved, at navigere rundt på Ironmans hjemmeside.

Sådan ser resultatlisten ud fra sidste weekends Ironman 70.3 Pucon på Ironmans nye mobile platform
Sådan ser resultatlisten ud fra sidste weekends Ironman 70.3 Pucon på Ironmans nye mobile platform – Foto: Pastaparty.dk

Hos Ironman har det været et kendt problem længe, og derfor glæder de sig nu også over, at de endelig er nået i mål med, at kunne tilbyde en bedre mobiloplevelse på deres hjemmeside. Et slutprodukt, som de har fået, takket være deres nye samarbejde med Omnigon.

– “Med den stigende brug af mobil browsing, kombineret med vores ekspandering til andre regioner og markeder, er det yderst nødvendigt, at vi finder på nye måder til, at komme i kontakt med vores atleter, og at tilbyde en platform, så de let og hurtigt kan finde informationer om vores brand og vores events. Én af vores kerne-marketing strategier er, at forbedre vores digitale tilstedeværelse, og Omnigon er den perfekte partner til at hjælpe os med lige netop dét. De er globalt kendt for deres arbejde og vi er glade for nu, at kunne tilbyde atleterne og deres familier og venner, en forbedret digital platform,” fortæller Christopher Stadler, som er Chief Marketing Officer hos Ironman.

Den nye mobile platform er allerede live

Ironmans nye mobile platform, har som sagt været utroligt længe undervejs. Men nu behøver vi ikke vente længere; Det nye mobil-site er nemlig allerede online. Det betyder, at det bliver meget nemmere for os danskere, at følge de mange danskere, som i næste weekend, tager tidligt hul på sæsonen i Ironman 70.3 Dubai.

Noget af det mest spændende i den forbindelse, bliver at følge Martin Jensen i pro-feltet, for at se, om han fortsat er med på absolut top-niveau. Og mon ikke han er det? Meget mere om det, følger i den kommende uge.

Oplev selv Ironmans nye mobile platform her (kræver naturligvis at du læser med fra din mobiltelefon).

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply