En sørgelig tragedie har ramt den internationale triathlon verden, da en mandlig deltager i IRONMAN Klagenfurt kollapsede og efterfølgende døde på vej til hospitalet under racet.

Det var undervejs på den 180 kilometer lange cykelrute, at en 58-årig østrigsk mand pludseligt faldt af sin cykel af endnu uforklarlige årsager.

Manden, hvis identitet endnu ikke er offentliggjort, fik øjeblikkeligt førstehjælp på stedet, hvorefter han blev fløjet med helikopter til det nærmeste hospital. Her blev han erklæret død.

Hverken IRONMAN eller arrangørerne af IRONMAN Austria-Kärnten (også kaldet IRONMAN Klagenfurt) har ikke oplyst mandens identitet, men udtaler i en kort pressemeddelelse:

– “Vores tanker er hos den afdødes familie og venner, og vi har tilbudt vores fulde støtte og hjælp,” udtaler IRONMAN.

Det er kun lidt over to måneder siden en lignende tragedie ramte et IRONMAN-stævne. Det skete under IRONMAN Texas da en 54-årig texaner fik et ildebefindende under svømningen.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply