IRONMAN er efterhånden ved at være meget andet end kun en individuel sport. Også på klubbasis, har den store eventkoncern fået sig lidt af et fokus. Det sker i det såkaldte IRONMAN Tri Clubs, der samtidigt med offentliggørelsen af 2017-sæsonens All World Athletes-kåringer, har vist sig at have den danske klub /tri club denmark med helt fremme i Tri Club Rankings. 

Set på verdensplan har Tri Club Denmark nemlig bevæget sig helt op på en femteplads og verdens mest succesfulde IRONMAN-klubber. Og på europæisk niveau, står /tri club denmark med en tredjeplads.

I alt har klubbens medlemmer hentet 745.155 point i IRONMAN-stævner over hele verden. Det er godt og vel 400.000 point færre end vinderen Endurance Nation (USA), imens den danske klub mangler godt 64.000 point på verdensranglisten for at slutte i top tre.

Nummer to på verdensranglisten blev Dubai-klubben TriDubai, imens nummer fire blev det russiske Trilife.ru.

Set med europæiske øjne, blev det dermed til en tredjeplads til /tri club denmark. I IRONMAN-regi hører Mellemøsten og Rusland nemlig med ind under den europæiske rangliste.

De helt store pointgivende konkurrencer for /tri club denmark, var IRONMAN Copenhagen og IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør, hvor klubben fik hentet ikke mindre end henholdsvis 228.810 og 255.621 point – men faktisk fik klubben også hentet masser af point i stævner som IRONMAN 70.3 Jonkoping (29.781 point) IRONMAN Barcelona (29.265 point), IRONMAN Frankfurt (23.949 point) og IRONMAN Lanzarote (22.935 point).

Se IRONMAN Tri Club Rankings 2017 her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply