Der er medvind på den danske paratriatlet Havard Vatnhamars cykelsti for tiden. Alene indenfor den seneste måneds tid, er det blevet til en VM-guldmedalje og to World Cup-podier. Og i weekenden stod den så på personlig debut i den absolut fineste række i World Series. 

Og sikke en debut i World Series, som den vestjyske supermand fik sig. Det blev nemlig til en yderst godkendt femteplads, der kom i hus foran bl.a. fire foranliggende konkurrenter på verdensranglisten.

Det ser dermed fornuftigt ud for Havards muligheder for at kvalificere sig til VM i Gold Coast senere i år.

Ud af de 14 startende i Havards para-række PTS4, forlod han vandet som 11’er, stillede cyklen som 6’er efter en godt kuperet cykelrute og krydsede målstregen som 5’er i den totale tid 1:10:54 for de 750m svømning, 20 km cykling og 5 km løb.

Vinderen Oliver Dreier (Østrig) kom igennem i tiden 1:06:34, imens sidste podieplads blev besat med tiden 1:07:07.

Havards World Series-debut i weekenden blev i øvrigt kørt i canadiske Edmonton, som en del af et stort event med bl.a. også eliten (hvor Andreas Schilling blev 9’er) og en afdeling af World Mixed Relay Series.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply