Endnu en stjerne er blevet bekræftet til Challenge Familys VM-satsning the Championship. Og hvilket navn. Det er nemlig ingen ringere end den dobbelte OL-guldvinder Alistair Brownlee.

I går offentliggjorde Challenge Family en liste med de største stjerner der stiller til start i deres eget VM-stævne The Championship den 3. juni. Og her til aften har de så annonceret at den dobbelte OL-guldvinder og vinder af IRONMAN 70.3 North American Championship, Alistair Brownlee, kommer til at give navne som den tidligere Hawaii-vinder Sebastian Kienle, ITU-stjernerne Richard Murray og Richard Varga og både ETU- og IRONMAN europamesteren Andreas Dreitz kamp til stregen.

– “Jeg havde en god oplevelse i Gloria Challenge Mogán Gran Canaria, hvor jeg fik meget opmærksomhed (fra arrangørerne, red.). Det er et godt felt samlet til The Championship 2017, så jeg glæder mig til racet. Specielt fordi ruten ser fed ud. Cykelruten er relativt flad, men draftreglen på 20 meter giver et ærligt og godt race,” udtaler Alistair Brownlee i en pressemeddelelse.

Hos Challenge Family byder de da også Alistair Brownlee hjerteligt velkommen.

– “Alistair er ikke kun en bemærkelsesværdig sportsmand, han er også en god ambassadør for sporten, og vi ser frem til at byde ham velkommen til startstregen. Startlisten til The Championship 2017 er fyldt op med exceptionelt talent og store navne, der uden tvivl, kommer til at skabe et hårdt og hurtigt race ved det imponerende X-Bionic Sphere næste måned,” fortæller Zibi Szlufcik, CEO i Challenge Family, i pressemeddelelsen.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply