Der stiller fire verdensklasse duatleter til start torsdag d. 29. juni til DM i duatlon i Odense – og de er alle danskere.

Danmarks helt store duatlon-stjerne Søren Bystrup Jacobsen, der med fire VM-bronzemedaljer og en nyligt hjembragt EM-sølvmedalje, er en af verdens absolut bedste duatleter – er én blandt flere verdensklasse duatleter, der skal dyste om DM-guldet når DM i duatlon løber af stablen den 29. juni i Odense som en del af Triatlon Festival Fyn.

Søren får dog hård konkurrence af Anders Lund Hansen, der i 2015 blev nr. 2 i Eremitageløbet. Anders er dog også yderst bekendt med duatlonsporten, hvor han blandt andet kan prale af en VM-sølvmedalje for juniorer.

Den tredje udfordrer til DM titlen er Simon Jørn Hansen. Simon er en af de hurtigste løbere i Danmark, bl.a. set ved at være udtaget til løberlandsholdet til EM Cross Country på Sardinien 2018. Desuden blev han nr. 10 til VM Standard Distance Duathlon i 2015.

Sidste hovedudfordrer er Kasper Laumann Hartlev. Kasper blev nr. 13 til EM i Sankt Wendel for kun få uger siden, og han kommer med en baggrund som løber. Et bevis på Kaspers løbeevner er blandt andet at han netop har løbet 1:08 på en halvmaraton – og med en kort distance på 5-20-2,5, kommer DM-stævnet dermed umiddelbart til at være en fordel for den hurtige herre.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply