Arrangørerne bag det nye Powerman Vejle annoncerede i går en stor nyhed på deres Facebook-side; Verdensranglistens nummer ét Seppe Odeyn kommer til Danmark den 24. september.

Det kan godt være at det var en trist nyhed da arrangørerne af Powerman Copenhagen var nødt til at trække stikket og aflyse det store københavnske duathlon-event. Men ingenting er så skidt at det ikke er godt for noget (siger primært gamle mennesker), og lige præcis dén tese ser ud til at holde frugt i dette tilfælde.

For wupti-dupti, ikke kort tid efter de københavnske arrangører havde offentliggjort aflysningen, meldte et nyt hold af dedikerede duathlon-entusiaster sig klar med et helt nyt dansk Powerman-stævne; Powerman Vejle.

Og nu er det altså lykkes de gæve vejlensiske arrangører at trække ét af duathlon-sportens allerstørste navne til den syddanske by; Belgiske Seppe Odeyn lægger vejen forbi Danmark den 24. september, for at stille til start i historiens første udgave af Powerman Vejle.

Seppe Odeyn er ikke en hvilken som helst atlet, for i skrivende stund er han den førende herre på verdensranglisten – og så er han samtidigt også forsvarende verdensmester.

Det er dermed en oplagt favorit til sejren der nu har meldt sin ankomst til Danmark senere på året. Helt sovende kommer han dog ikke til sejren, hvis han da i det hele taget vinder, for med på startstregen har Danmark blandt andet den ny-kronede EM-sølvvinder Søren Bystrup, der i øvrigt er nummer to på verdensranglisten – kun overgået af netop Seppe Odeyn.

Powerman Vejle bliver kørt den 24. september 2017 med start og mål i Vejle centrum og distancen lyder på 10-60-10 (10 km løb, 60 km cykling og 10 km løb).

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply