Den nyslåede danske mester på mellemdistancen Morten Brammer Olesen synes det var helt vildt at vinde DM-guld i Juelsminde i søndags. Hør Mortens egne ord på sejren i videoen herover, eller læs vores referat fra videoen herunder.

Pastaparty.dk: Vi er live her fra DM i Juelsminde, jeg står med Morten Brammer. Ny dansk mester, tillykke med det. Det var da meget vildt.

Morten Brammer Olesen: Det var vildt… Og det var slet ikke noget jeg havde regnet med. Så det var helt vildt, ja.

Pastaparty.dk: Det var utroligt spændende at følge udefra, især på løbet var der meget omrokering. Kan du ikke fortælle os lidt om hvordan dit løb udfoldede sig?

Morten Brammer Olesen: Hvis vi starter med svømningen, så var det jo egentligt en lidt sjov svømning derinde i havnen, hvor jeg prøver at fyre den godt til at starte med for at finde nogle gode fødder, men der var sgu ikke rigtigt nogen fødder, for lige pludselig lå jeg forrest. Og så tænkte jeg at det kører vi bare på med det her, og finder så stille og roligt tempo og svømmer godt derudaf.

Så kommer vi ud af havnen, og så har jeg egentligt lidt svært ved at orientere mig, hvor vi lige skulle henad. Og så tror jeg at jeg begynder at svømme lidt forkert. Så går Camilla (Pedersen, red.) forbi mig, og så fanger jeg egentligt bare hendes fødder. Så ligger jeg der resten af svømningen, så det var egentligt ret fint. Så der kom jeg egentligt godt rundt.

Og ja, cyklingen.. Den gik egentligt også fint. Det var hårdt – der var nogle grupper, eller ikke grupper, men hvor vi ligger sådan lidt sammen indenfor det lovlige, og så øh.. Der havde jeg det sgu lidt hårdt, men det tror jeg der er mange der har haft. Fordi så på det afsluttende løb, der løber jeg egentligt ikke så hurtigt igen.

Men altså igen, i dag, det var sådan lidt.. Jeg kommer bare ligeså stille godt rundt og får hentet nogle folk, og så ender jeg sgu lige pludseligt med at ligge forrest. Og så kan jeg løbe den hjem derfra.

Pastaparty.dk: Hvornår begynder du at orientere dig imod guldet, altså hvornår tænker du podiet – hvornår går det ligesom op for dig at det kan vi sgu vinde det her?

Morten Brammer Olesen: Jamen altså da mig og Simon Jørn vi ligger sammen og er ved at hente Kristian Høgenhaug, der tænker jeg at det ser sgu godt ud. Det kan i hvert fald blive podiet det her. Og så Simon, han kolder lige pludseligt, og det siger han også selv her. Og så tænker jeg, at så ser det rigtigt godt ud, for jeg ved at jeg er en af de stærkere løbere.

Men ja, så da jeg går forbi Kristian, der ved jeg jo det ser rigtigt godt ud. Og så, ja, så er jeg ved at få krampe på hele sidste omgang i låret, men den udeblev heldigvis.

Pastaparty.dk: Og du havde også et godt EM i Herning, og nu det vi måske godt kan tillade os at kalde et gennembrud, i hvert fald her på den nationale scene. Hvad skal der ske for dig i efteråret, i resten af sæsonen? 

Morten Brammer Olesen: Jamen jeg skal holde lidt sommerferie nu i nogle uger, og så genoptager vi træningen. Og så skal jeg køre lidt småstævner i august og så måske en tur til Østrig for at køre Challenge Waldsee, og så måske ned og køre Challenge Paguera på Mallorca som afslutning på sæsonen.

Så det bliver sådan noget.

Pastaparty.dk: Det bliver spændende at følge – tillykke med det!

Morten Brammer Olesen: Tusind tak.

Husk at du kan se mange flere videoer fra dansk triathlon på vores YouTube-kanal. Og vil du kun se videoer fra DM på mellemdistancen i Juelsminde, finder du dem alle her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply