Det er nok efterhånden ikke gået mange tri-interesseredes næser forbi, at der i 2018, bliver kørt VM i triathlon i Danmark. Nærmere betegnet på Fyn. Forberedelserne er i fuld gang, og nu er logoet på plads. Det afslører Dansk Triatlon Forbund på deres hjemmeside.

Multisport-VMs ansigt udadtil er på plads

Det er lidt af en bedrift, at et lille land som Danmark, er lykkedes med at få skaffet ITUs nye storsatsning, Multisport World Championship, til landet. Det er nemlig ikke kun det traditionelle langdistance-VM, der skal køres om på Fyn til næste år – et race som blandt andet VM i Cross Triathlon er også på programmet.

Der bliver fra arrangørernes side ikke lagt skjul på, at det store multisports verdensmesterskab er et stort arbejde, for i så stor en satsning, skal alting bare spille. I den seneste tid, har nogle dygtige mennesker arbejdet med, at få designet logoet til det, som til næste år, hedder Fyn 2018 ITU Multisport World Championships Festival.

Logoet blev præsenteret i Sportlørdag i den forgangne weekend

Det spritnye logo blev præsenteret i den forgangne weekend, da sportsforeninger og kommuner fra hele Fyn, mødtes til deres tema-aften, Sportslørdag. Logoet blev præsenteret i en yderst stilren præsentationsvideo, som har en trekant som omdrejningspunkt.

Se selv videoen og det nye logo herunder:

Det store event på Fyn, bliver det kun andet af sin slags

Når Multisport VM kommer til Danmark i 2018, bliver det den kun anden version af ITUs nye multisports-satsning. I den kommende sæson er det canadiske Penticton der er vært, og da det er den første udgave af den store festival, forelægger der endnu ikke en egentlig drejebog for, hvordan et event som dette skal holdes.

Derfor blev der sidste år kørt Triatlon Festival i det fynske for, at arrangørerne kunne få prøvet en masse ting af. Og det bliver der gjort igen i den kommende sæson, hvor Triatlon Festival på Fyn, er arrangør af både DM i duathlon, DM i cross triathlon og en afdeling af age groupernes DM Tri Serie.

Det kan du øvrigt læse mere om her.

Fyn 2018 ITU Multisport World Championships Festival bliver kørt fra den 6. til 14. juli 2018.

Leave a Reply