Hele fem danskere er til start i Panama City, når Ironman Florida skydes i gang i morgen. Racet i Flordia er kategorisk kendt for deres hurtige rute, hvor særligt cykelruten med det højeste punkt på kun 161 meter, indbyder til høj fart.

Svømningen består af to omgange i den Mexikanske Golf og den største udfordring i den forbindelse, bliver solen som står lavt over himlen ved racestart. Det kan derfor være svært at orientere sig.

Det afsluttende marathon, foregår på en ud-og-hjem rute som er hurtig og flad. Der er ikke de store tekniske udfordringer, så har man benene efter først 3800 meter svømning og derefter 180 kilometer cykling, så indbyder løberuten til en ironman-marathon personal best.

Det er i øvrigt på cykelruten i Ironman Florida, at Andrew Starykowicz brugte sølle 4:02:17 på cyklen imellem T1 og T2. Så det er helt bestemt en hurtig cykelrute som venter de danske atleter i morgen.

Racestart er i Panama City i morgen klokken 6.45 lokal tid. Det vil sige, at de første atleter sendes afsted, klokke 12.45 dansk tid. Bemærk at der er selv-seedet rullende start i Florida og at alle atleter dermed sendes afsted i waves efter eget tidsønske. Krydser en atlet målstregen som nummer ét, betyder det dermed nødvendigvis ikke, at denne atlet også vinder sin age group.

Ironman Florida er i øvrigt det eneste race, med danske deltagere, i den kommende weekend.

De danske deltagere i Ironman Florida 2016

F35-39

1122, Anja Thomsen

F50-54

789, Tina Maria Nørskov-Erichsen

M50-54

789, Niels Nørskov-Erichsen

F60-64

1487, Lena Jørgensen

M60-64

3019, Carsten Christiansen

Følg Ironman Flordida her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply