Den forsvarende danmarksmester i kvindefeltet Alberte Kjær er fuld af selvtillid før det går løs i 1. afdeling af DM-serien ved Furesøen i morgen. ‘Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at forsvare DM-titlen igen i år’, lyder det fra den hurtige kvinde.

Som vi kunne skrive i morges, så er den ene af de to forsvarende danske mestre ude af DM-seriens første afdeling ved Furesøen i morgen. Emil Deleuran døjer nemlig med en overbelastningsskade i skulderen, men til gengæld stiller den anden af de to forsvarende mestre – Alberte Kjær – op i morgen.

Og skal man tro Alberte, så er hun klar til at gå efter et titelforsvar. Det skriver hun i en besked til Pastaparty.dk.

Alberte Kjær forudser hård konkurrence om DM-titlen

Før Alberte Kjær kan forsvare sin DM-titel, så er der dog hård konkurrence om titlen i vente. Det vurderer hun selv.

– “Det bliver et helt andet race i år end de sidste par år, fordi der er mange flere, meget dygtige piger med,” skriver Alberte Kjær i en SMS til Pastaparty.dk.

Her på Pastaparty.dk giver vi Alberte ret i at der er et stærkt kvindefelt til start ved Furesøen i morgen, hvor navne som blandt andre den nykårede DM-sølvvinder i sprint Sif Bendix Madsen, islandske Edda Hannesdottir, Dorthea Jørgensen og Anne Holm nok skal give den ellers suveræne Alberte Kjær kam til håret.

Derfor ved Alberte også at det ikke bliver en nem dag i morgen ved Furesøen.

– “Det bliver et hårdt race, med en masse forskellige om budet til sejren på lørdag. Men jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at forsvare DM-titlen igen i år,” slutter Alberte Kjær, der dermed melder sig klar til at kæmpe for et titelforsvar.

Første afdeling af DM-serien køres i morgen ved Furesøen, imens der til august venter den anden afdeling i København dagen før IRONMAN Copenhagen, før serien sluttes af med den store finale i Fredericia den første weekend i september.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply