Foto: Dansk Atletik Forbund
- Annonce -

Det er ganske vist ikke triathlon. Men da der i weekenden blev løbet EM i crossløb i Samorin, havde Danmark to unge danske triatleter til start i U20-klassen.

Bedst gik det for Alberte Kjær, der kom igennem de kølige 4180 meter i tiden 14:09. Det rakte til en ottendeplads i det 110 deltageres store U20 kvindefelt.

Albertes tid var kun 21 sekunder var vinderen Harriet Knowles-Jones’ (Storbritannien) tid, imens sidste podieplads kun var seks sekunder fra den unge dansker.

I samme klasse som Alberte, var Anastacia Damm også til start. Hun løb sig til en 67. plads i tiden 15:17.

Europamesterskabet i Crossløb, foregik iøvrigt ved X-Bionic Sphere, der tidligere i år lagde grund til den første udgave af Challenge Familys eget VM-race The Championship.

De fulde resultaterlister kan ses her.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar