Andreas Borch går på off-season efter sit styrt i Arizona
Foto: ByBorch.com
- Annonce -

Andreas Borch var mentalt opsat på at køre i top ti i IRONMAN Arizona i går. Men et styrt efter 50 km på cyklen, tvang ham til at udgå. Med IRONMAN Cozumel om under en uge, var mulighederne for revanche tilstede. En mulighed, han dog ikke vælger at gribe. 

Det skriver han selv på sin Facebook-side.

Her kommer han også ind på hvad der forårsagede styrtet og hvordan han oplevede selve racet indtil det gik galt (se Facebook-opslaget i bunden af artiklen).

Grus på vejen årsag til styrt

Det var under gennemkørslen af et tilsyneladende overskueligt sving, at Andreas’ hjul mistede kontakten med underlaget og var ved at give ham en ordentligt flyvetur. Umiddelbart fik han den reddet, men under akten røg han en tur over i den anden vejbane og direkte ind i en modkørende age grouper.

– Jeg kom op til svinget. Godt overblik. God plads. På min Garmin-fil kan jeg se at jeg op til svinget kom med 47 km/t og i svinget kørte 40 km/t. Mit baghjul skred ud, jeg fik reddet den, men kunne ikke nå at holde mig i min vejbane, og jeg endte i modsatte vejbane med rigtig, RIGTIG mange ag-atleter. Og det endte som spået, og jeg ramte ind i en anden, skriver Andreas Borch på Facebook.

– Der var ikke fejet i svinget, som er en klar fejl fra stævnets side. Jeg synes ikke, at jeg over-satsede i svinget. Så jeg er super bitter.

Vil hjem og holde off-season med familien

Spekulationerne ovenpå Andreas’ styrt i Arizona har været om han nu ville rejse en tur til Cozumel for at udnytte ironman-formen. Han var nemlig til start i Arizona for at hente Kona-point.

- Annonce -

Men det bliver der ikke noget af.

Nu vil han nemlig hjem og holde off-season med familien, og så stille og roligt begynde at arbejde henimod 2018.

– Jeg skal ikke køre flere race i år. Nu er det hjem til dk og mine to, som jeg savner og glæder mig utroligt til at være sammen med, slutter Andreas sit Facebook-opslag.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar