Andreas Schilling blev for få øjeblikke siden nummer 16 i Cagliari World Cup på Sardinien, efter han ellers havde markeret sig i front under den benhårde cykling på 20 kilometer.

For kun få øjeblikke siden kom de første herrer i mål i det italienske Cagliari World Cup, hvor danske Andreas Schilling fik vist sig frem på allersmukkeste måde. Han krydsede nemlig målstregen som nummer 16, hvor han ellers efter et angreb tidligt på cykelruten, fik lagt sig helt i front sammen med OL-bronzevinder Henri Schoeman, Anthony Pujades, Stefan Zachaeus, Charles Paquet og Adrien Briffod.

Det var en svømningen hvor Schilling kom op midt i feltet der grundlagde mulighederne for angrebet tidligt på cykelruten. Henri Schoeman havde ellers skabt sig et forspring på omkring 20 sekunder til resten af feltet under svømningen, men et angreb i feltet på 2. omgang, fik lukket hullet til Schoeman imens kun få konkurrenter formåede at hænge på.

Gruppen fik ret hurtigt skabt sig et forspring på omkring 20 sekunder til det jagtende felt, og da de stiller cyklerne i T2 efter 20 kilometer cykling, er forspringet oppe på et halvt minuts penge.

Tilbage var der blot fem kilometer afsluttende løb, hvor det kunne gå begge veje. Adrien Briffod, Henri Schoeman og Anthony Pujades får hurtigt revet sig løs fra resten af føregruppen, hvor Schilling ikke umiddelbart har en mulighed for at komme med.

På målstregen bliver det en sprint om sejren mellem de tre førende, hvor Adrien Brifford trak det længste strå og tog sejren. Henri Schoeman blev to’er, imens Anthony Pujades blev nummer tre.

Schilling bliver undervejs på de afsluttende 5 kilometer løb hentet af et stærkt jagtende felt, og krydser målstregen som nummer 16 – 1:13 efter vinderen Briffod. Ærgerligt at det skulle ske sådan, men man må absolut sige at Schilling døde med støvlerne på.

Resultater Cagliari World Cup 2017

1 Adrien Briffod, Schweitz, 00:54:49
2 Henri Schoeman, Sydafrika, 00:54:52
3 Anthony Pujades, Frankrig, 00:54:58
4 Justus Nieschlag, Tyskland, 00:55:13
5 Matthew Mcelroy, USA, 00:55:15
16 Andreas Schilling, Danmark, 00:56:02

Fulde resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply