Den danske OL-triatlet Andreas Schilling sørgede i dag for en næsten perfekt sæsonstart, da han svømmede, cyklede og løb sig ind på femtepladsen i herrernes A-Finale i Chengdu World Cup.

Meget tyder på at Andreas Schillings form er hvor den skal være i denne sæson. I går sikrede han sig en plads i herrernes A-finale i Chengdu World Cup ved at blive nummer fem i semifinalen i Chengdu World Cup, og i nat fulgte han så op med at blive nummer fem i A-finalen.

Det skete efter et utroligt tæt race på supersprint distancen 400-10-2,5, der skulle afgøres i en spurt hvor næsten hele feltet kom med ind på opløbsstrækningen.

Allerede under svømningen var der tæt løb, hvor hele feltet kom op af vandet i én stor klump, og på cyklen skete der heller ingen større spredning. I T2 stod det dermed klart at det hele skulle afgøres på de afsluttende 2,5 kilometer løb, og i en utroligt tæt spurt var der alligevel én der løb en lille smule hurtigere end de andre. Nemlig australske Matthew Hauser der dermed krydsede målstregen som vinder.

Andreas Schilling krydsede målstregen som nummer fem, kun ti sekunder efter Hauser der vandt og kun 6 sekunder fra podiet. Udover Matthew Hauser blev podiet i øvrigt besat af aserbajdsjanske Rostislav Pevtsov på andenpladsen og australske Luke Willian på tredjepladsen.

Næste gang Andreas Schilling skal i ilden er på lørdag, når VM-seriens tredje afdeling bliver skudt i gang i japanske Yokohama.

Resultater Herre Elite A-finalen i Chengdu World Cup 2017

1 Matthew Hauser, Australien, 0:26:46
2 Rostislav Pevtsov, Aserbajdsjan, 0:26:48
3 Luke Willian, Australien, 0:26:50
4 Rodrigo Gonzalez, Mexico, 0:26:52
5 Andreas Schilling, Danmark, 0:26:56

De komplette resultater fra nattens Chengdu World Cup kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply