Som vi allerede tidligere har skrevet om her på Pastaparty.dk, så havde Andreas Schilling vel nok sit livs mest uheldige race til DM-finalen ved Furesøen.

Uheldig dag for Andreas Schilling

Udover at få en tidsstraf for hvad han selv og Emil Deleuran kalder en tvivlsom dommerkendelse, så var Andreas Schilling også uheldig under spurten på DM-finalens allersidste meter. For at det ikke skal være løgn, så styrtede Schilling også ved vendepunktet cirka ti kilometer inde på cykelruten og det styrt kan du altså se, eller gense, herunder.

Som du kan se, taber Andreas Schilling cirka et minut til de forreste da han længe bøvler med at få kæden sat på igen. Schilling ender med at blive nummer fire i finaleafdelingen godt 14 sekunder efter sejrsherren Emil Deleuran, og det er højst sandsynligt dét styrt som i sidste ende gør at Schilling ikke ender med DM-guldet.

Ovenpå igen

Som du har kunne læse tidligere i et interview med Andreas Schilling her på Pastaparty.dk, har han lagt DM-finalen bag sig og glæder sig til at køre ITU Grand Final i Cozumel. Faktisk er Schilling allerede rejst derover sammen med resten af landsholdet og her skal de være indtil Schilling har kørt Grand Final på søndag. Derefter er der dømt offseason for den danske OL-deltager.

De øvrige landsholdsatleter som er taget til Cozumel, er Dorthea Jørgensen, Alberte Kjær Pedersen og Emil Deleuran. I går offentliggjorde vi et interview med Alberte Kjær Pedersen som du kan læse her og for en uge siden havde vi også en snak med Emil Deleuran om DM-guldet og det kommende VM.

Pastaparty.dk ønsker Andreas Schilling, Emil Deleuran, Alberte Kjær Pedersen og Dorthea Jørgensen held og lykke med sæsonens sidste race!

Videoen er oprindeligt optaget og lagt ud på Youtube af Dansk Triatlon Forbund. Det oprindelige opslag fra DTriF kan du se på deres hjemmeside her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply