Annoncering på Pastaparty.dk

Vi er Danmarks største og mest besøgte hjemmeside om triathlon. Og det kan dit stævne, din virksomhed eller dit budskab drage nytte af. Endda rigtigt, rigtigt billigt. 

I løbet af 2017 havde Pastaparty.dk mere end 100.000 unikke besøgende, der på månedsbasis udmøntede sig i 9.000 unikke brugere. På månedsbasis gav det 28.000 hits!

De tal gør Pastaparty.dk til Danmarks største hjemmeside om triathlon. Det er derfor også på Pastaparty.dk at du nemmest – og billigst – kommer ud med dit budskab direkte til det danske tri-miljø. Uanset om du er stævnearrangør, tri-forretning, producent, importør eller på anden måde henvender dig til store og små i dansk triathlon.

Vi tilbyder dig en billig og enkel annoncepakke, der ikke kræver meget. Faktisk kræver det kun bannere i fire forskellige størrelser, og så er du klar til at få dit budskab direkte ud til Hr. og Fru Tri-Danmark.

Hvad kræver det at annoncere på Pastaparty.dk?

Det kræver at du selv leverer bannere i fire forskellige størrelser:

  • 930×180 pixels
  • 728×90 pixels
  • 550×480 pixels (pop-up reklame)
  • 320×320 pixels

Når først du har bannere i disse fire størrelser, er du i princippet klar til at gå live med dine annoncer på Pastaparty.dk.

Hvad koster det at annoncere på Pastaparty.dk?

Prisen på at annoncere på Pastaparty.dk er variabel, hvorfor det er svært at sætte et præcist beløb på. Det skyldes udsving i besøgstal off-season og on-season, samt kampagnens omfang.

Det bedste du kan gøre, er at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Men som lovet, så er annoncering på Pastaparty.dk den bedste og mest effektive måde at nå direkte ud til det danske tri-miljø på. Tilmed til billige penge.

Hvis jeg ønsker at annoncere på Pastaparty.dk eller at høre mere, hvad gør jeg så nu?

Ønsker du at annoncere på Pastaparty.dk, har du spørgsmål eller at høre mere om dine muligheder, kontakt da ejer Morten Falk Nielsen på e-mail mfn@pastaparty.dk eller på tlf. +45 29 86 77 32 for en helt uforpligtende snak om dine muligheder.

Så finder vi sammen ud af hvordan vi får dit stævne, din virksomhed eller dit budskab eksponeret bedst og billigst muligt på Danmarks største hjemmeside om triathlon.