Annoncering på Pastaparty.dk

Med mere end 42.000 månedlige besøgende fordelt på næsten 20.000 unikke tri-interesserede brugere, kan vi med rette sige at Pastaparty.dk er Danmarks største eksponeringsmulighed for virksomheder der ønsker at målrette deres produkt mod det danske tri-marked.

Samtidigt har vi gjort det enkelt, nemt og billigt at annoncere på Pastaparty.dk, så du med kun én annoncepakke bliver sikret eksponering på både vores forside og samtlige undersider fordelt over fire forskellige bannerstørrelser. Direkte til lige præcis din målgruppe.

Det er dog ikke alle virksomheder der får det optimale ud af bannerannoncer. Du har måske et specifikt produkt du ønsker at få udbredt kendskabet til, såsom et stævne, en helt ny type aerohjelm, et nyt type hjulsæt eller lignende – og til den slags, har du mulighed for at opnå eksponering gennem skrevne artikler.

Måske du endda kan opnå fordele ved begge former for annoncering.

Hos Pastaparty.dk tror vi på at et godt samarbejde skaber base for de bedste resultater, og derfor er vi altid åbne for en snak om lige præcis dine ønsker og muligheder.

Kontakt os derfor allerede i dag på tlf. 29867732 til en uforpligtende snak om hvordan du bliver bedst muligt eksponeret direkte til det danske tri-miljø.

Kontaktperson:

Morten Falk Nielsen
Ejer og ansvarshavende redaktør

Tlf.: +45 29 86 77 32
Mail: mfn@pastaparty.dk