Hvad skulle være mere charmerende, end at være på en fire-dages træningslejr i Pablo Escobars hjemby, Medellin? Det skulle måske lige være, at blive pisket igennem de fire dage under kyndig vejledning af triathlon-legenden Craig Alexander. Og har du råd, så bliver det faktisk en mulighed i 2017.

Craig Alexander: Medellin er en ideel lokation til træning

Den trefoldige Ironman verdensmester og dobbelte Ironman 70.3 verdenmester, Craig Alexander, vil stå i spidsen for den første triathlon træningslejr i Medellin i Colombia, nogensinde. Det kommer til at ske i april 2017. Der er åbnet op for i alt tredive deltagere, og den ekslusive træningslejr, vil give deltagerne personaliserede ekspert-råd, på den nyeste træningsdestination indenfor triathlon.

– “Jeg har først nu opdaget hvorfor Medellin er en ideel lokation til træning. Specielt for cykling, takket været områdets vejr, terræn og befolkning. Dette vil blive første gang jeg træner i landet, og jeg ser frem til, at dele den oplevelse med andre atleter,” fortæller Craig ‘Crowie’ Alexander i en pressemeddelelse.

Holdes i samme område som Ironman 70.3 Cartagena

Træningslejren i Medellin, bliver det første projekt, som er resultatet af et nyt sportsmanagement-firmaet partnerskab mellem sportsmanagement-organisationen Human Interest Group (HIG) og aktivitets-organisationen Equipo.

Med et slogan som Hjemmet for noget af verdens bedste cykling, håber Colombia, at de kan tiltrække millioner af nye årlige besøgende, efter en ny fredsaftale mellem den siddende regering og guerilla-organisationen Revolutionary Armed Forces of Colombia.

I en nylig meddelelse fra HIG og Equipo, udtaler de, at den første udgave af Ironman 70.3 Cartagena, for nyligt blev holdt i området, og at det store event modtog stor anerkendelse for den spektakulære rute.

– “Der har aldrig været et bedre tidspunkt end nu, til at rejse hertil, for at udforske de sydamerikanske perler. Triatleterne vil på egen hånd se, hvorfor professionelle cykelryttere, inklusiv de største stjerner i World Touren, kommer tilbage hertil år efter år, for at træne i det varme vejr og det fantastiske terræn,” fortæller Anisha Ghoghari, som er stifter og direktør i Equipo.

Prisen er tilsvarende et nyt sæt Zipp-hjul

Træningslejren i Pablo Escobars hjemstavn, Medellin, vil blive afholdt fra den 1.-4. april 2017, hvor den vil give mulighed for træning på både gruppe- og individuelt plan. Det vil ske i samspil med Craig Alexander og hans Sansego coaching-team, og de lover, at det vil blive for triatleter på alle niveauer.

Daglige samlinger med fokus på svømning, cykling og løb, vil forberede deltagerne til langdistance-stævner og andre udholdenheds-idrætsgrene, og det vil foregå med udgangspunkt i Club Campestre Llanogrande, som er et mindre landliggende sportsresort i det uberørte tropiske bjergområde omkring Medellin.

Allerede nu er der åbnet for tilmeldingerne til årets træningslejr, men du skal være hurtig, hvis du ønsker at deltage. Der er nemlig kun plads til tredive deltagere. Og så skal der også være rigeligt med kontanter i pengepungen. Den firedages træningslejr under vejledning af Craig Alexander, koster nemlig den nette sum af 1750 amerikanske dollars – 12.450 gode danske kroner.

Prisen er til gengæld inklusiv overnatning, forplejning, professionel træningsvejledning og transfer til og fra lufthavnen. Til gengæld må man selv punge ud for flybilletterne. Skulle du have lyst til at være med, kan du tilmelde dig her.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply