Her følger programmer til uge 14. I programmerne vil der være referencer til fem forskellige teknikøvelser. Du kan se hvordan de enkelte øvelser skal udføres her.

Programmerne er lavet med udgangspunkt i en svømmer der svømmer ret hurtigt – nemlig omkring 1.30/100m på 1500 fri på kortbane. Det er gjort fordi det er lettere at trække lidt fra i programmerne end selv at ligge til. De fleste motionister svømmer en del langsommer og derfor skal starttider og distance også tilpasses efter niveau. Når du korter ned i programmerne så lad teknik-delen være og kort ned på de lange aerobe serier.

Programmerne er næsten de samme som i uge 12 – så kig gerne i din træningsregistrering så du ved hvor hurtigt du svømmede sidst du svømmede programmet.

Svømmeprogrammer til uge 14 i 2017

Du finder svømmeprogrammerne for uge 14 i en PDF-fil her (åbner i nyt vindue). Bemærk at der findes beskrivelser af de tekniske betegnelser på sidste side i PDF’en.

Alle svømmeprogrammer

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply