Vilkår & Handelsbetingelser

Hjemmesiden Pastaparty.dk, og alle undersider ejes af:

Pastaparty.dk
Agersbølparken 22
7100 Vejle
CVR.: 31968089

Produktet
Pastaparty.dk stiller adgang til Pastaparty.dk Plus-medlemskabet via https://pastaparty.dk/butik/min-konto/. De nærmere detaljer omkring medlemskabet, kan ses her: https://pastaparty.dk/butik/pastaparty-dk-plus-medlemskab/.

Adgangen til produktet foregår online – dvs. gennem hjemmesiden. Når der betales, får kunden efterfølgende tilsendt en kvittering på e-mail. Den bruger der oprettes i forbindelse med betalingen, bruges til at logge på https://pastaparty.dk/butik/min-konto/ og se det indhold de har adgang til.

De nærmere informationer omkring produktet findes på https://pastaparty.dk/butik/pastaparty-dk-plus-medlemskab/medlem/.

Bestilling
Præsentation af produkt sammen med prisen på Pastaparty.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.

En bindende aftale mellem Pastaparty.dk og kunden er således gældende enten fra betalingsøjeblikket eller ved modtagelse af enten betalingskvittering eller brugeradgangen (hvad end der kommer først).

Oprettelse og betaling
Abonnementet på et medlemskab hos Pastaparty.dk (via https://pastaparty.dk) tegnes som et løbende abonnement, der fortsætter, indtil abonnementet opsiges enten via mail til kontakt@pastaparty.dk eller via den enkelte brugers brugerprofil (se mere om dette under ’Opsigelse’).

Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af en længde og pris svarende til den foregående. Den normale abonnementspris er 29,00 kr. pr. 30 dage inklusiv moms. Prisen kan variere. Detaljer som fx pris vil fremgå af den underside hvor købet foretages.

Betaling for abonnement sker forud for hver abonnementsperiode. Det pågældende beløb trækkes automatisk via de, af kunden, angivne betalingsoplysninger. Sikkerheden omkring betalingsoplysningerne varetages af Stripe: https://stripe.com/dk

Kvitteringer for betaling genereres straks efter betaling (både ved det initielle køb og ved fornyelse af abonnement) og opbevares på kundens profil og tilgås via https://pastaparty.dk/butik/min-konto/orders/ når kunden er logget ind.

Særligt om køb af medlemskab med prøveperiode
Visse abonnementer/medlemskaber kommer med en gratis prøveperiode med i starten af medlemskabet. For at købe et medlemskab inklusiv denne gratis prøveperiode skal betalingsoplysninger indtastes som normalt, blot uden at der trækkes noget beløb fra kundens kort. Når prøveperioden slutter vil det oprindelige medlemskab aktiveres og der vil blive trukket penge på kundens kort. Såfremt kunden ikke ønsker at betale for abonnementet, skal kunden opsige medlemskabet inden prøveperioden udløber. Læs hvordan du opsiger dit abonnement senere på denne side.

Brug
Et medlemskab er individuelt og tilknyttet én person. Én bruger må ikke deles af en eller flere personer. Overtrædelse vil medføre at abonnementet opsiges fra Pastaparty.dks side.

Ophavsret
Alt indhold på Pastaparty.dk og alle undersider tilhører Pastaparty.dk. Al kopiering, distribution eller lignende brug af dette indhold er ikke tilladt. Du har som kunde ikke ret til kommercielt brug af vores indhold herunder blandt andet videresalg, distribution eller promovering af indholdet.

Ved eventuelt premiumindhold, er det dermed ikke tilladt at kopiere hele eller dele af teksten, billeder, video og andet indhold.

Fortrydelse
Hvis du fortryder dit køb kan du gøre det i op til 14 dage efter aftaleindgåelsen. Denne almene fortrydelsesret er kun gyldig såfremt du ikke har taget produktet i brug, dvs. logget ind. Læs dog om vores garanti nedenfor.

Garanti
Pastaparty.dk tilbyder dog en ekstraordinær tilfredshedsgaranti. Såfremt du ikke er tilfreds med indholdet i dit medlemskab, kan du skrive til kontakt@pastaparty.dk og få dine penge tilbage, såfremt du gør dette indenfor 14 dage efter aftaleindgåelsen. Såfremt du benytter dig af denne garanti, lukkes din adgang til Pastaparty.dk+.

Opbevaring af data
Hos Pastaparty.dk opbevares data omkring kunden (men IKKE betalingsinformationer herunder kortnummer, udløbsmåned/år, sikkerhedskode). Disse data vil ikke blive videregivet til andre og vil kun blive brugt af Pastaparty.dk.

Opsigelse
Abonnementet kan altid opsiges til udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Opsigelse af abonnement skal ske skriftligt til kontakt@pastaparty.dk eller via https://pastaparty.dk/butik/min-konto/ når du er logget ind.

Ændring af kortoplysninger
Såfremt kunden ønsker at ændre de, ved købet, angivne kortoplysninger kan dette gøres via denne side, inde på kundens profil: https://pastaparty.dk/butik/min-konto/payment-methods/

Kortoplysninger skal ikke sendes i en mail til Pastaparty.dk. Ændring af kortoplysninger kan kun foregå via hjemmesiden.

Ændring af abonnementsbetingelserne
Pastaparty.dk har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsbetingelser, såfremt det sker med en varsling mindst 1 måned før ændringen finder sted. Denne varsling fremsendes til eksisterende kunder.

Ansvarsfraskrivelse
Pastaparty.dks hjemmeside linker til andre hjemmesider i forbindelse med nyheder eller anden information. Pastaparty.dk frasiger sig ansvar for det de andre sider laver, og kan således ikke drages til ansvar for lidte tab eller andre problematikker der er forårsaget eller fremprovokeret af disse sider.

Informationer der står på Pastaparty.dk og alle undersider repræsenterer Pastaparty.dks subjektive holdning til et givent emne, undtaget klummer og blogindlæg, hvor det er skribentens personlige holdinger der er gældende. Det er altså læserens eget ansvar at krydschecke informationen, såfremt det er kritisk at den skal være korrekt. Pastaparty.dk er ikke erstatningsansvarlig over for direkte eller indirekte tab som følge af forkerte, misvisende eller manglende informationer eller forsinkelser ved levering af de af Pastaparty.dk solgte produkter og ydelser. Pastaparty.dk er ikke erstatningsansvarlig over for direkte eller indirekte tab som følge af de informationer der er tilgængelige på Pastaparty.dk og alle tilhørende undersider.