Den danske top-triatlet og tidligere europamester Camilla Pedersen, der netop nu er i Barcelona forud for IRONMAN 70.3 Barcelona, løfter her præcis en måned inden IRONMAN 70.3 European Championship, sløret for at hun stiller op til stævnet i Helsingør den 18. juni i år. Camilla Pedersen vandt i 2015 IRONMAN 70.3 Europamesterskabet og regnes igen i 2017 blandt medaljekandidaterne.

Med Camilla Pedersens ankomst til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet øges de danske medaljechancer hos kvinderne, hvor også stærke danskere som hjemvendte Helle Frederiksen og fremadstormende Maja Stage er med. Og målet for Camilla Pedersen er da naturligvis også en podieplacering.

 – “Jeg glæder mig rigtig meget til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet. Rammer jeg dagen, så både tror og håber jeg på det er nok til en plads på podiet. Konkurrencen bliver hård, og der har vel aldrig været et stærkere felt til et mesterskabsstævne i Danmark. Og der er mange som kan gøre sig gældende – men det er også motiverende,” fortæller Camilla Pedersen, der glæder sig til den stemning der forventes at blive i Helsingør: 

“Der er altid en kanon stemning til IRONMAN-konkurrencerne. Og med deltagerrekord blandt age group-deltagerne, bliver det rigtig sjovt. Så jeg håber tilskuerne kan give lidt ekstra vinger på dagen.”

IRONMAN: Camilla gøre det ekstra interessant set med danske øje

Hos arrangørerne fra IRONMAN glæder man sig over Camilla Pedersens deltagelse, hvor de spår Camilla gode muligheder for podiet.

 – “Camilla Pedersen tilfører ekstra kolorit til mesterskabet og gør det, set med danske øjne, endnu mere interessant. Sammen med Helle Frederiksen og Maja Stage har vi nu tre rigtig gode danske bud hos kvinderne, i forhold til topplaceringerne,” fortæller Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef hos IRONMAN Danmark, og tilføjer at Camilla Pedersen ved hvad der skal til for at stå allerøverst på podiet.

 – “Camilla har vundet IRONMAN 70.3 europamesterskabet før og ved hvad det kræver at vinde. Men vi vil gerne opfordre til, at tilskuerne gør alt de kan, for at give de danske deltagere et ekstra rygstød. Konkurrencen bliver virkelig, virkelig hård og det kræver en på alle måder helstøbt indsat af triatleter såvel som tilskuere, for at sikre danske medaljer,” slutter Frej Elbæk Schjeldal.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply