Camilla Pedersen var i dag til start i Chia Sardinia Triathlon på Sardinien, og med en sejr i sidste års udgave, var hun dermed den forsvarende vinder. Desværre blev det ikke til en sejr i dette års udgave.

I stedet blev det til en fjerdeplads, efter Camilla ellers havde været den første til at stille cyklen i T2.

Camilla startede ud med at forlade vandet på andenpladsen, knap tre minutter efter en ufatteligt hurtigtsvømmende Maria Goffredo (Italien). Til gengæld var der 3,5 minut ned til nummer tre, så helt skidt så det altså ikke ud.

Der skulle da heller ikke gå lang tid før Camilla fik bragt sig selv i front, og så fik hun ellers udbygget forspringet hele vejen ind til skiftezonen.

Således kunne hun tage hul på det afsluttende halvmarathon med et forspring på 8,5 minut. Men det var til gengæld ikke nok til at holde konkurrenterne bag sig.

Uden at vide det med sikkerhed, kunne det dog godt tyde på, at Camilla endnu engang har været ramt af mavekramper, ligesom hun var det i Rom for kun to uger siden. For et afsluttende halvmarathon på 1:46:57, er i hvert fald langt efter Camillas sædvanlige standard.

Camilla fik alligevel løbet sig selv hele vejen til målstregen, hvor hun krydser den på en fjerdeplads, 18 minutter efter vinderen Jenny Schulz (Tyskland) og seks minutter fra sidste podieplads.

Resultater Chia Sardinia Triathlon 2018

Kvinder

1 Jennu Schulz, Tyskland, 4:24:34
2 Elisabetta Curridori, Italien, 4:26:40
3 Michela Santini, Italien, 4:36:20
4 Camilla Pedersen, Danmark, 4:42:18
5 Cahty Yndestad, USA, 4:50:02

Herrer

1 Daniel Fontana, Italien, 4:03:27
2 Ivan Risti, Italien, 4:09:13
3 Marco Gian-Lacher, Schweiz, 4:10:32
4 Enzo Bergamo, Italien, 4:11:34
5 Alessandro Tomaiuolo, Italien, 4:15:15

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre, jeg har et ansvarsfuldt og tidskrævende lederjob i detailbranchen og så dyrker jeg triathlon i min fritid, sideløbende med at jeg forsøger at opdatere bare lidt her på siden.

Leave a Reply