Der er her til eftermiddag blevet kørt 2. afdeling af Farum Mini Tri 2017 med start og mål ved Farum Svømmehal. Vinder hos kvinderne blev Cecilie Mathorne, imens Alexander Karlsson nuppede sejren hos herrerne. 

Med Jesper Dünweber Darre og Mette Lizzi Jørgensen som vindere i første afdeling for to uger siden, skulle det blive spændende at se om de begge kunne gentage triumfen i dagens 2. afdeling af Farum Mini Tri 2017.

Ingen af de to vindere fra 1. afdeling formåede dog at vinde igen i dag, da Cecilie Mathorne og Alexander Karlsson var de to første over stregen hos henholdsvis kvinderne og herrerne.

Sådan forløb kvindernes race

Hos kvinderne var det Cecilie Mathorne der ganske suverænt kunne tage sejren i 2. afdeling af Farum Mini Tri her til eftermiddag. Mathorne var på svømningen den ene del af en frontduo, hvor hun dannede trop med vinderen fra 1. afdeling, Mette Lizzi Jørgensen.

Jørgensen var den første til at træde op af bassinet i Farum Svømmehal i tiden 7:22, med Mathorne kun syv sekunder efter sig. Til gengæld skulle der så gå mere end to minutter før den næste fulgte trop.

På cyklen kunne ingen dog røre ved den flyvende Cecilie Mathorne. Hun blæser afsted på de 19 kilometer cykling og kan sætte cyklen i T2 i tiden 33:03. Det er faktisk kun første afdelings 2. plads Anette Bøgh Andresen der kan hamle nogenlunde op med Mathornes cykeltid, men da hun er kommet mere end to minutter bagefter på svømningen, gør det egentligt blot kun at hun rykker op på andenpladsen – knap 3,5 minut efter Mathorne.

Til gengæld er Mette Lizzi Jørgensen faldet drastisk bagefter på cyklen. De 19 kilometer tilbagelægger hun i tiden 39:49, og så er hun pludseligt mere end fem minutter efter den førende Mathorne.

På løbet gælder det umiddelbart blot om at løbe sikkert i mål for Mathorne. Hun kommer igennem det afsluttende løb i tiden 13:54, og den tid gør at Anette Bøgh Andresen – på trods af en væsentligt hurtigere løbetid på 12:31 – kommer i mål lige lidt over et minut efter Cecilie Mathorne, der dermed bliver en sikker vinder af 2. afdeling af Farum Mini Tri 2017.

Nummer to blev som bekendt Anette Bøgh Andresen, imens Laila Gammelvind tog sig af dagens tredjeplads.

Mette Lizzi Jørgensen kom igennem tiden 1:05:10 på dagens sjetteplads.

Kvindernes podie i 2. afdeling af Farum Mini Tri 2017
Foto: Farum Mini Tri

Sådan forløb herrernes race

Heller ikke hos herrerne lykkedes det vinderen fra 1. afdeling at gentage sejren i dagens 2. afdeling af Farum Mini Tri 2017. I stedet var det Alexander Karlsson der løb med en knebel sejr over Eskild Ebbesen.

Hverken Karlsson eller Ebbesen var dog de hurtigste i svømmebassinet i Farum Svømmehal, da Frederic Maigaard var den første til at sætte sine fødder på svømmehalens fliser. Det gjorde han i tiden 7:17, imens Jacob Lemholt var den næste til at følge trop – tre sekunder efter.

Maigaard havde dog ikke meget at stille op på cyklen imod navne som Morten Falk Jørgensen og Eskild Ebbesen der nærmest var i en klasse for sig selv på den tohjulede. Jørgensen og Ebbesen danner mere eller mindre fælles fortrop på cyklingen og ankommer i T2 sammen som de to første.

Vi skal dog ikke mange meter ind på det afsluttende løb før Eskild Ebbesen får slået et lille hul til Morten Falk Jørgensen, og så ser det faktisk længe ud til at det skal blive en sejr til den tidligere OL-roer. Men en herre ved navn Alexander Karlsson ser dog ud til at have utroligt travlt og overhaler først Jørgensen og derefter Ebbesen og løber direkte mod målstregen i ensom majestæt.

Første mand over målstregen bliver dermed Alexander Karlsson der gennemfører i tiden 47:55, imens Eskild Ebbesen kommer i mål 19 sekunder senere som nummer to. Morten Falk Jørgensen tager sig af tredjepladsen, hvor han krydser målstregen 55 sekunder efter Karlsson.

Jesper Dünweber Darre der vandt 1. afdeling, havde ikke meget at skulle stille op imod dagens podiepladser, da han slutter som nummer fem lige under tre minutter efter Alexander Karlsson.

Herrernes podie i 2. afdeling af Farum Mini Tri 2017
Foto: Farum Mini Tri

Resultater 2. afdeling af Farum Mini Tri 2017

Kvindernes resultater

1 Cecilie Mathorne, 56:29
2 Anette Bøgh Andresen, Playground Tri, 58:32
3 Laila Gammelvind, Tri Club Denmark, 1:01:08
4 Pia Lauersen, Tri Club Denmark, 1:01:51
5 Anne Charlotte Irgens, Tri Club Denmark, 1:03:52
6 Mette Lizzi Jørgensen, Tri Club Denmark, 1:05:10
7 Camilla Skovgaard Pedersen, Tri Club Denmark, 1:05:26
8 Maiken Lysholm Gjerløv, 1:06:11
9 Mathilde Alster, Tri Club Denmark, 1:06:44
10 Ivana Pristed, 1:07:22

Herrernes resultater

1 Alexander Karlsson, Tri Club Denmark, 47:55
2 Eskil Ebbesen, 48:14
3 Morten Falk Jørgensen, Hareskovens Triathlon Klub, 48:50
4 Jacob Lemholt, Herlev Tri & Motion, 49:12
5 Jesper Dünweber Darre, Herlev Tri & Motion, 50:43
6 Flemming Bjerregaard, Saysky Athletes 50:45
7 Lars Madsen, TRI4, 51:19
8 Niclas Mørck, Team Negative Split, 51:33
9 Martin Peitersen, Tri Club Denmark, 52:21
10 Mikkel Skjold Pedersen, Tri Club Denmark, 52:46

Komplette resultater kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply