Challenge Roth er et meget populært race, hvor man skal være ualmindeligt hurtig hvis man vil sikre sig en startplads. Men det bliver der nu lavet om på med Challenge Familys nye koncept, Tri-Slam. 

Har du pengepungen i orden, lyst til at rejse rundt omkring i Europa og har du et mål om at køre Challenge Roth, men er endnu ikke lykkes med at slippe gennem nåleøjet når tilmeldingerne åbner? Så er der godt nyt til netop dig.

Challenge Family har nemlig netop offentliggjort et nyt koncept ved navn Tri-Slam. Et koncept, der ganske enkelt går ud på at sikre nogle yderst loyale Challenge Family-triatleter en startplads i netop Challenge Roth.

For det er ingen hemmelighed at det gælder om at være hurtig, når sluserne åbnes til tilmeldingerne til det populære sydtyske race. Og det får mange potentielle deltagere til at stå tilbage uden en startplads til det efterfølgende år.

Ofte bliver Roth faktisk udsolgt i løbet af kun én time.

Tri-Slam skal sikre dig en startplads i Roth

Hvis du ikke er en af de heldige der lige akkurat nåede igennem tilmeldingssystemet inden Roth blev udsolgt, giver Tri-Slam dig nu en anden måde at sikre dig en plads i Roth på.

Men du skal have lyst til at rejse. Du skal have lyst til at køre flere fulddistancestævner. Og så skal du jo derfor nok også have en rimelig pengepung.

For Challenge Familys Tri-Slam går nemlig ud på, at du som triatlet kan sikre dig en startplads i Roth, ved ganske enkelt at køre tre af arrangørens andre fulddistancestævner.

Men du må ikke selv vælge. De tre stævner skal nemlig være Challenge Madrid, Challenge Almere-Amsterdam og Challenge Venice. Når du så til gengæld står med et bevis i hånden på at du har gennemført alle tre stævner, kan du altså godt begynde at bestille din billet til Roth.

Tag dig alt den tid du vil

Men. Og der er altså et men. At gennemføre de tre kvalifikationsstævner, som man vel egentligt må kalde det, giver dig ikke en gratis startplads i Roth. Den skal du fortsat selv betale for.

Til gengæld har du alt den tid du måtte have brug for, for at stille til start og gennemføre de tre kvalifikationsstævner.

Det betyder at du i princippet kan køre Challenge Almere-Amsterdam i år, Challenge Madrid næste år og Challenge Venice om to år, og så køre Challenge Roth om tre år.

Stolthed fra Challenge Family-arrangørerne

Fra Challenge Family lyder det endvidere, at skulle du gå hen og gennemføre alle tre kvalifikationsstævner og derefter gennemføre Challenge Roth, vil du være med i en eksklusiv Tri-Slam klub.

Vel egentligt lidt i stil med The Big Four herhjemme (der dog indeholder halvmarathon, marathon, halv ironman og hel ironman). Bortset fra at man ved Big Four skal have gennemført alle events i én og samme sæson.

– Det er fedt at vi kan samle de her fire stævner. Det kommer til at være noget af en udfordring at gennemføre tre langdistancer, men så bliver du altså også præmieret med en garanti for at du kan købe billet til Roth. Og hvis du gør det og også gennemfører Roth, kan du fortælle til alle, at du har gennemført Tri-Slam. Det vil være helt fantastisk, lyder det fra Richard Belderok, race director i Challenge Almere-Amsterdam, i en pressemeddelelse.

Leave a Reply