Challenge Family offentliggjorde i går deres premiumliste af professionelle triatleter, der stiller til start i debutudgaven af deres egen VM-satsning The Championship.

Stævnet løber af stablen den 3. juni ved det slovakiske olympiske center X-Bionic Sphere i Samorin, og teamet bag det nye Challenge VM forventer med stævnet, at sætte nye standarder i triathlon.

Et stærkt felt har fundet vej til Slovakiet

Listen over professionelle atleter der er blevet bekræftet i herre-feltet, inkluderer ITU-stjernen Richard Murray (Sydafrika) og den lokale stjerne og ITU-atlet Richard Varga (Slovakiet), der i Slovakiet får deres debut på mellemdistancen. De to ITU-atleter skal konkurrere imod den tidligere IRONMAN verdensmester Sebastian Kienle (Tyskland), den europæiske ETU- og IRONMAN 70.3 europamester Andreas Dreitz (Tyskland) og super cykel-løberen Lionel Sanders (Canada).

I kvindernes professionelle felt får hollandske Rachel Klamer også sin debut på mellemdistancen. Hun kommer til at få hård konkurrence fra stærke navne som Heather Wurtele (Canada), Annabel Luxford (Australien) og IRONMAN 70.3 europamester Melissa Hauschildt (Australien). Danske Helle Frederiksen har tidligere udtalt at hun stiller til start, men hun står dog ikke på startlisten (endnu).

Arrangørerne lover en uforglemmelig oplevelse for både de professionelle atleter, age grouperne og tilskuerne, og det bliver med udgangspunkt i X-Bionic Sphere Center, der dækker mere end én million kvadratmeter.

Ruten er med udgangspunkt i det slovakiske olympiske center

The Championship 2017 starter med 1,9 km svømning i den sidelæggende Danube River. På afspærrede veje vil den 90 kilometer lange cykelrute byde på oplevelser i Samorin og de omkringliggende byer. Ruten tager atleterne syd for X-Bionic til Gabčíkovo, hvor floden krydses og drejer til højre mod Vojka nad Dunajon.

Derefter går turen tilbage mod skiftezonen. De 21,1 kilometer løb starter i hjertet af X-Bionic og tager derefter triatleterne en tur nord for centeret langs med floden, indtil de vender om mod målområdet.

Challenge Family: Vi vil sætte en ny standard i triathlon

Med en startliste med så stærke navne der alle går efter at få deres del af præmiepuljen på 150.000 euro, er baren for arrangørerne på forhånd sat højt.

– “Hos Challenge Family er vi drevet af den samme mentalitet som vores atleter; passionen for at skubbe grænser, at yde vores bedste og at nyde hvad vi gør med stil. The Championship 2017 lever ikke kun op til den filosofi, dens opbygning er lavet ud fra kravene fra vores atleter for at leve op til vores mål om at sætte en ny standard i triathlon,” fortæller Zibi Szlufckik, CEO hos Challenge Family.

Triatleter fra mere end 60 lande fra Canada til New Zealand er tilmeldt The Championship 2017.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply