Challenge Iceland blev kørt for sidste gang i 2017
Foto: Nick Morales
- Annonce -

De havde gang i noget af det rigtige deroppe på Island. Men på grund af manglende sponsorer og af arrangørernes personlige årsager, har de valgt at lukke tri-eventyret efter kun to år. 

Det har arrangørerne af Challenge Iceland netop annonceret på Facebook.

– Vi er ikke glade for at annoncere, at vi på grund af manglende sponsorater (både offentlige og private) og på grund af personlige årsager, ikke længere er i stand til at fortsætte Challenge Iceland, skriver arrangørerne bl.a. på deres Facebook-side (læs hele opslaget i bunden af artiklen).

Et godt koncept tiltrak kendte pro’ere

I sine kun to leveår, havde arrangørerne ellers formået at inddrage Islands barske natur og naturlige forhold i selve ruten. Masser af højdemeter på cykelruten, knap så varmt vand og så masser af blæst.

Når deltagerne var nået i mål, fik de alle adgang til varme bade i store kar.

I disse store kar med varmt vand, kunne deltagerne nyde deres præstationer efter at have krydset målstregen i Challenge Iceland – Foto: Nick Morales

Netop af disse årsager, tiltrak det islandske stævne flere pro-navne. Heriblandt Heather og Trevor Wurtele, ligesom danske Allan Steen Olesen varmt har anbefalet stævnet. Han har kørt deroppe i begge stævnets to leveår.

I dette års udgave, fik vi i øvrigt en dansk vinder på øen. Det var Katrine Amtkjær Nielsen, der kort efter at være blevet 2’er i IRONMAN Frankfurt, tog en suveræn sejr på Island i F35-39.

- Annonce -

Men det er altså slut nu og Challenge Iceland er fremover en saga blot.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar