Chris Fischer kunne her til morgen vågne op til en glædelig nyhed; han har vundet det samlede Challenge European Rankings, som er en samlet europæisk rangliste, for alle de europæiske Challenge stævner. Og det er i en sæson, som har været planlagt til, at gå op i en højere enhed med både fuldtidsjob og familie.

Vi har fået en kommentar fra en stolt Chris Fischer ovenpå en yderst vellykket sæson.

European Rankings har været ét af sæsonens mål

Alt i alt må denne sæson siges at være helt fantastisk for Chris Fischer. Selvom han har været plaget af sygdom i den sidste del af sæsonen, så præsterer han alligevel at vinde Challenge European Rankings 2016. Og det er har helt sikkert været med god hjælp fra sejren i Challenge Herning-Billund og andenpladserne i Challenge Poznan og Challenge Regensburg.

Ifølge Chris Fischer selv, er det da også helt fantastisk hvad han har præsteret i år. Særligt fordi, at sejren i Challenge European Rankings, har været ét af målene gennem hele sæsonen.

– “Det er jo det der har været et af årets mål. At det lykkes er helt fantastisk synes jeg. Jeg har, når man ser bort fra min sygdom sidst på året, præsteret et niveau over 2015. Præsteret bedre over en længere periode også. Og for mig er udvikling nøglen og er det der driver mig,” fortæller Chris Fischer da vi spørger til hans reaktion ovenpå den samlede førsteplads.

Søger efter samarbejdspartnere til at højne niveauet til næste sæson

Selvom Chris Fischer netop har vundet den europæiske Challenge rangliste, så er han endnu ikke færdig med at udfordre sig selv. Niveauet skal også i 2017 hæves, og til dét, er han fortsat på jagt efter samarbejdspartnere, som kan hjælpe ham på den økonomiske front.

– “Det hjælper selvfølgelig økonomisk i forhold til 2017 (at have vundet Challenge European Rankings, red.), men målet her er langt fra opfyldt. Så jeg arbejder stadig videre med at søge samarbejdspartnere og sponsorer, som kan hjælpe mig med at løfte den økonomiske del. Nu skal der arbejdes på næste kapitel og performance niveauet skal hæves,” fortæller Chris Fischer om, hvad han blandet andet vil gøre, for at kunne højne niveauet i næste sæson.

– “Jeg er dialog med et par stykker, men der er lang vej endnu.”

Stolt af at have nået sine mål i fællesskab med familien

Samtidigt med sin søgen efter nye samarbejdspartnere og sponsorer, tager Chris Fischer sig dog også, sammen med sin familie, tid til at nyde, at sæsonens mål er blevet indfriet. Og han glæder sig ikke kun over den samlede førsteplads på ranglisten, men også at han i år, har sat personlig rekord på både den halve og den hele ironman-distance – vel at mærke på en træningsmængde, som ligger under mange age grouperes.

– “Jeg er er stolt over at jeg har nået målet, som jeg sammen med min familie og træner, satte for året. PR på halv og hel jernmands distance og stadig med kun fjorten til femten timers træning, ugentligt, over hele året,” forklarer Chris stolt om årets præstationer.

Men når nu Chris’ performance skal hæves yderligere til næste sæson, har han så allerede planlagt næste års stævner? Nej, ikke endnu, siger Chris selv.

– “Jeg afventer med sæsonen lidt endnu, da det er noget jeg beslutter med min træner,” slutter Chris Fischer.

Et kæmpestort tillykke med den samlede førsteplads i Challenge European Rankings, skal der i hvert fald lyde herfra redaktionen!

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply